Χωρίς νικητή το Παναιτωλικός- Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Χωρίς νικητή το Παναιτωλικός- Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Αγρίνιο…

Παναιτωλικός και Ατρόμητος δεν κατάφεραν να γείρουν υπέρ τους την…πλάστιγγα της νίκης και το ισόπαλο (1-1) δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο στο τέλος της βραδιάς – Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μουνίθ (54΄) κι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 65΄ έπειτα απ΄την (αψυχολόγητη) δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή του Ισπανού σκόρερ – Ο Μπαρμπόσα με πέναλτι (82΄) το γκολ της ισοφάρισης των Αγρινιωτών.

Οι δύο ομάδες είχαν ανάγκη το «τρίποντο» για τους δικούς τους λόγους. Ο Παναιτωλικός προκειμένου να πάρει βαθιά – ανάσα στο «Survivor» (βλ. παραμονή) της Super League και ο Ατρόμητος για να μην χάσει κι άλλο (πολύτιμο) έδαφος στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό στο α΄ημίχρονο. Οι δύο ομάδες έδωσαν περισσότερη βαρύτητα στην ανασταλτική λειτουργία τους και πως θα κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους, παρά στην επίτευξη ενός γκολ.

Ο Ατρόμητος διατήρησε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα στο πρώτο 45λεπτο και είχε δύο καλές ευκαιρίες, με μια κεφαλιά του Μάτιτς (8΄) κι ένα σουτ του Γκάλο (26΄) που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κνετ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός υπήρξε «φλύαρος» επιθετικά και με εξαίρεση ένα σουτ του Τσότσαλιτς μέσα από την περιοχή στο 28΄, δεν απείλησε σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Ατρόμητος αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και «συνδέθηκε» με τα δίχτυα στο 54΄και στην πρώτη τελική προσπάθεια στο β΄ημίχρονο, με εξαιρετικό ευθύβολο σουτ του Μουνίθ έξω από την περιοχή που έστειλε την μπάλα…συστημένη στα δίχτυα (0-1).

Μετά το γκολ των φιλοξενούμενων οι Αγρινιώτες άρχισαν να πιέζουν για το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 58΄ο Ντίας δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά από θέση βολής, ενώ στο 65΄ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω σωστής αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του (σκόρερ) Μουνίθ για αψυχολόγητο – αχρείαστο μαρκάρισμα στον Αρσούρα κι ενώ είχε ήδη δεχτεί μια κίτρινη κάρτα.

Αγωνιζόμενος με παίκτη παραπάνω ο Παναιτωλικός πίεσε αφόρητα τον αντίπαλό του και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαρμπόσα στο 82΄(1-1). Η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα μετά από πάτημα του Γκαλβάο στον Αριγίμπι και με τον Καραντώνη να σφυρίζει πέναλτι αφού πήγε στο VAR.

Η non stop πίεση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά για το γκολ της ισοφάρισης δεν καρποφόρησε, ο Γκαλβάο έχασε τρομερή ευκαιρία μετά από αντεπίθεση και σουτ μέσα από την περιοχή στις καθυστερήσεις να δώσει τη νίκη στον Ατρόμητο και το ισόπαλο 1-1...κλείδωσε το ματς.

Ο ρέφερι Καραντώνης (Ημαθίας) απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον (σκόρερ) Μουνίθ στο 65΄, ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γούτα, Αρσούρα, Γκαλβάο.

Σωστά στο 41΄έδειξε φάουλ και όχι πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων έπειτα από ανατροπή του Ντίας από τον Γούτα αφού το μαρκάρισμα έγινε εκτός περιοχής.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (89΄Ντάλσιο), Κωνσταντόπουλος (73΄Μεντόσα), Τσότσαλιτς, Τζανακάκης (89΄Λιάβας), Αρσούρα, Αριγίμπι, Ταχάρ, Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (62΄ Αζάντι), Ντίας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς (76΄Γκαλβάο), Κιβρακίδης, Γκάλο (90΄Ούμπιδες), Σάλομον, Χαρίσης (76΄Νάτσος), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (64 Ραμπέγιο), Μάτιτς (64΄ Εντομνβόγι).

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News