Νίκη ανάσα για Λαμία, 1-0 τον Απόλλωνα

Ποδόσφαιρο
Νίκη ανάσα για Λαμία, 1-0 τον Απόλλωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσός σκόρερ ο Καραμάνος για τη Λαμία που ξεκόλλησε από την τελευταία θέση

Μεγάλη νίκη και... ανάσα για την Λαμία! Ο Μιχάλης Γρηγορίου, είδε την ομάδα του να παίρνει μια υπέρ πολύτιμη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, χάρη σε τέρμα του Καραμάνου και να βλέπει πλέον πιο αισιόδοξα την συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Δεύτερη σερί τραγική εμφάνιση του Απόλλωνα Σμύρνης μετά από αυτή με τον Άρη το περασμένο Σάββατο, ήταν ακίνδυνος και δείχνει ότι περνάει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα!

Τρία διαδοχικά ματς χωρίς ήττα για πρώτη φορά φέτος για την Λαμία, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να διαβάζει άριστα το παιχνίδι και να... εξαφανίζει τα ατού της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Στους 10 βαθμούς πλέον η Λαμία, ξεπέρασε την ΑΕΛ και βρίσκεται στο -2 από τον Παναιτωλικό, παρέμεινε δέκατος με 18 βαθμούς ο Απόλλων Σμύρνης.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ (46' Βλάχος), Τζανδάρης (72' Βασιλακάκης), Τιρόνε (72' Μπιάρνασον), Καραμάνος (76' Αραμπούλι), Ντέλετιτς (89' Προβυδάκης), Ρόμανιτς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς (46' Φερνάντεθ), Χουχούμης (87' Μουνιέ), Λισγάρας, Ντομίγνκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (69' Ιωαννίδης), Σλίβκα, Τσιλούλης (76' Μπεντινέλι), Ντάουντα, Φατιόν

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News