Ήττα-σοκ για ΑΕΚ, 0-2 από ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Ήττα-σοκ για ΑΕΚ, 0-2 από ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδυνηρή ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ για την Ένωση που ήταν… αγνώριστη απέναντι στον εξαιρετικό ΠΑΣ

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε αγνώριστη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον εξαιρετικό ΠΑΣ Γιάννινα, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-0 από τους Ηπειρώτες!

Κάκιστη εικόνα από την «Ένωση», τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, έκανε 50 λεπτά να δημιουργήσει «καθαρή» ευκαιρία, ενώ δεν είχε ούτε τύχη, αφού τα σουτ των Μάνταλου (51') και Ολιβέιρα (64') κατέληξαν στο δοκάρι.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΣ εκτός έδρας επί του «δικεφάλου» μετά από 31 χρόνια!

Η Ένωση μετά από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε απόδοση στο δεύτερο μέρος, είχε δύο δοκάρια με Μάνταλο και Ολιβέιρα, αλλά δεν βρήκε ποτέ ούτε το καθαρό μυαλό, ούτε κάποιο γκολ, φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο στη δεύτερη ήττα με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο μετά από εκείνη με τον Ολυμπιακό.

Ανώμαλη προσγείωση για την ΑΕΚ και θρίαμβος για τον εξαιρετικό ΠΑΣ Γιάννινα που σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από επτά αγωνιστικές.

Στο 31' η Ένωση τιμωρήθηκε για την κάκιστη εικόνα της, με τον Ινσούα να κάνει ένα ανόητο πέναλτι στον Παντελάκη στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα. Έπειτα από τον έλεγχο VAR το πέναλτι εκτελέστηκε από τον Κριζμάν, ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 0-1 στο 33'. Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι ήταν εμφανές πως δεν είχαν καθαρό μυαλό.

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ είχε ανεβεί όλη μπροστά με κίνδυνο να δεχθεί αντεπίθεση. Και στο 87' το πλήρωσε. Ένα λάθος διώξιμο του Σβάρνα με το κεφάλι έδωσε τη δυνατότητα τον Λεό να φύγει στην αντεπίθεση.

Ο επιθετικός του ΠΑΣ έφτασε απέναντι από τον Αθανασιάδη, αυτή τη φορά πλάσαρε εύστοχα και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του ΠΑΣ γράφοντας το τελικό 0-2.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Ινσούα (46' Λόπες), Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (46' Ανσαριφάρντ), Σιμάνσκι (75' Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (46' Μάνταλος), Γκαρσία (70' Αλμπάνης), Ολιβέιρα

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Κάργας, Παντελάκης, Οικονομόπουλος (77' Ελευθεριάδης), Σιόντης (26' Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (63' Σάλιακας), Κριζμάν (63' Παμλίδης), Λεό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News