Άδικη ήττα: Ο ΟΦΗ έχασε 0-1 από τον Αστέρα σε ένα ματς που κυριάρχησε!

Ποδόσφαιρο
Άδικη ήττα: Ο ΟΦΗ έχασε 0-1 από τον Αστέρα σε ένα ματς που κυριάρχησε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου πίεσε ασφυκτικά, αλλά δεν σκόραρε

Ήττα… φαρμάκι σε ένα ακόμη εντός έδρας ματς για τον ΟΦΗ, που αυτή τη φορά ήταν κυρίαρχος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όμως έχασε με 0-1.

Η ομάδα του Ηρακλείου βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα λάθος στην άμυνα, όμως για 90 λεπτά πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο, πάλεψε όλες τις φάσεις, αλλά δεν ήρθε το πολυπόθητο γκολ.

Ένα αποτέλεσμα, που σίγουρα αδικεί τους Κρητικούς, αφού με βάσει τη συνολική εικόνα του αγώνα θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη.

Οι Αρκάδες πέτυχαν το γκολ στη μοναδική τους επίσκεψη στα καρέ του Βάτερμαν, ενώ οι «ασπρόμαυροι» έχασαν πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σταικου και τις δύο «τελικές» του Τσιλιανίδη από τη μικρή περιοχή.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές (82' Γρίβας), Κοροβέσης (82' Σολίς), Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Μεγιάδο (74' Ντε Γκουζμάν), Στάικος (53' Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Ρουμπέν, Καστάνο, Σουάρεθ, Τασουλής (84' Άλβαρες), Μουνάφο (56' Καπίγια), Μπελόκ, Τζίμας (56' Ριέρα), Τιλίκα (46' Κρέσπι), Σίτο (77' Χριστόπουλος), Φερνάντεθ.

Το "φιλμ" του αγώνα

1' Ξεκίνησε το ματς στο "Γεντί Κουλέ".

2' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Εκτέλεση κόρνερ του Στάικου από αριστερά, η μπάλα θα φτάσει στον Στάρτζεον στη μικρή περιοχή, όμως ο Πορτογάλος δεν καταφέρνει να πλασάρει προς την εστία. 

5' Γύρισμα του Σίτο από αριστερά, σουτ του Φερνάντεθ μέσα από την περιοχή, μακριά από την εστία. 

11' Σέντρα του Ουές από δεξιά, ο Νέρα κατεβάζει μέσα στην περιοχή για τον Στάρτζεον, το σουτ του οποίου σταματάει στα σώματα, νέα προσπάθεια του Στάικου, μπλοκάρει εύκολα ο Τσιφτσής. 

13' Καλή εκτέλεση φάουλ του Νέιρα, η μπάλα πάνω από την εστία. 

15' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ 0-1: Ο Σίτο δίνει για τον Φερνάντεθ έξω από την περιοχή, αυτός σουτάρει με το δεξί και μετά την ασταθή απόκρουση του Βάτερμαν, ο Τζίμας κάνει το 0-1. 

17' Κίτρινη κάρτα για τον Βούρο. 

21' Σέντρα του Ουές από δεξιά, δυνατή κεφαλιά από τον Σαρδινέρο, αλλά δε θα βρει στόχο. 

22' Ο Νέιρα θα "περάσει" τη μπάλα στην περιοχή για τον Ουές, αυτός δεν κάνει καλό κοντρόλ, ενώ και ο Σαρδινέρο που πάει να επωφεληθεί δε θα σουτάρει καλά υπό την πίεση των αμυντικών. 

24' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Κοροβέσης από αριστερά "κόβει" τη μπάλα στα όρια της περιοχής, δυνατό σουτ του Μεγιάδο θα περάσει ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι. 

36' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Τρομερό σουτ του Στάικου πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα τραντάζει το κάθετο δοκάρι. 

44' Εκτελεση φάουλ του Νέιρα από καλή θέση, μπλοκάρει εύκολα ο Τσιφτσής. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ είναι πίσω στο σκορ 0-1 από τον Αστέρα, παρότι καλύτερος από τον αντίπαλο. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει καλή αγωνιστική παρουσία, προσπαθεί με καλή κυκλοφορία να "σπάσει" την αντίπαλη άμυνα, όμως δε βρήκε στόχο στις τελικές προσπάθειες που δημιούργησε. 

46' Εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο. Μία αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, ο Κρέσπι στη θέση του Τιλίκα.

47' Κίτρινη κάρτα στον Μεγιάδο. 

52' Ξαφνικό σουτ του Νέιρα από τα όρια της περιοχής, με δυσκολία μπλόκαρε ο Τσιφτσής.

53' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Τσιλιανίδης στη θέση του Στάικου. 

53' Κίτρινη κάρτα στον Ρουμπέν. 

56' Δϋο αλλαγές για τον Αστέρα, με τον Ριέρα αντί του Τζίμα και τον Καπίγια στη θέση του Μουνάφο. 

60' Ο Καπίγια ανατρέπει τον Σαρδινέρο και ο διαιτητής Κουτσιαύτης δείχνει την "άσπρη βούλα". Ελέγχεται στο VAR η φάση και τελικά δίνεται οφσάιντ στον Στάρτζεον, πριν η μπάλα φτάσει στον Ισπανό μεσοεπιθετικό. 

64' Ωραία συρτή σέντρα του Ουές από δεξιά, ο Τσιφτσής προλαβαίνει τελευταία στιγμή προ του Σαρδινέρο. 

71' Ο Κρέσπι θα μπει στην περιοχή υπό την πίεση του Γιαννούλη, κάνει το πλασέ και ο Βάτερμαν αποκρούει σε κόρνερ. 

73' Κίτρινη κάρτα στο Νέιρα. 

74' Αλλαγή από τον Σίμο, ο Ντε Γκουζμάν στη θέση του Μεγιάδο. 

76' Τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Κεφαλιά πάσα του Στάρτζεον, γυριστό σουτ από τον Τσιλιανίδη αποκρούει ο Τσιφτσής, νέο σουτ του Ντε Γκουζμάν, η μπάλα στα σώματα.

77' Αλλαγή για τους Αρκάδες. Ο Χριστόπουλος στη θέση του Σίτο. 

82' Δύο αλλαγές για τον ΟΦΗ. Σολίς αντί του Κοροβέση και Γρίβας στη θέση του Ουές. 

84' Αλλαγή και για τον Αστέρα. Ο Άλβαρες αντί του Τασουλή.

85' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Σολίς από αριστερά, ο Τσιφτσής δε συγκρατεί τη μπάλα και ο Τσιλιανίδης αστοχεί από τη μικρή περιοχή. 

Τελευταίο σφύριγμα από τον Κουτσιαύτη, ήττα 0-1 για τον ΟΦΗ. Το αποτέλεσμα αδικεί τη σημερινή προσπάθεια του ΟΦΗ, που ήταν πολύ καλύτερος από προηγούμενα ματς, αλλά δε βρήκε το πολυπόθητο γκολ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News