Νικητής στη λασπομαχία ο Βόλος

Ποδόσφαιρο
Νικητής στη λασπομαχία ο Βόλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πέναλτι του Δουβίκα νίκησε 0-1 τον ΠΑΣ και το… παλεύει για την εξάδα

Ένα σπουδαίο διπλό, το πρώτο του μετά τις 5 Οκτωβρίου, πήρε ο Βόλος στα Γιάννινα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο από τη συνεχόμενη βροχόπτωση όπου όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε το τρίποντο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 14' από τον Δουβίκα με πέναλτι, με την καταρρακτώδη βροχή να μετατρέπει σε... λασπομαχία το δεύτερο ημίχρονο.

O Δουβίκας μάλιστα είναι ο πρώτος Έλληνας σκόρερ της Super League.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε για έβδομο παιχνίδι μακριά από το τρίποντο και έδειξε να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα καθώς αν και έκανε 14 τελικές έναντι μόλις τριών του Βόλου, ούτε μια δεν πήγε στην εστία.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Βόλου έφτασε τους 23 βαθμούς, ανέβηκε στην 7η θέση και μπορεί να κάνει ακόμα και όνειρα εξάδας αφού είναι αρκετά κοντά στον Αστέρα. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στην 11η θέση με 15 πόντους.

Όσο ζει ελπίζει για την εξάδα ο Βόλος, που επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και ανέβηκε ξανά στην 7η θέση και στο -4 από τον Αστέρα Τρίπολης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε (46’ Λιάσος), Κάργας, Σιόντης (71’ Μιλιντσεάνου), Ελευθεριάδης (46’ Μπρένερ), Καρτάλης, Παμλίδης (46’ Λέο), Κρίζμαν. 

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Τέκιο (56’ Ντεντάκης), Μήτογλου, Τσοκάνης, Σάντος (56’ Περέα), Μπαρτόλο (78’ Σάντσερ), Ριένστρα, Μαρτίνες (66’ Κιάκος), Δουβίκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News