Παναιτωλικός-Λαμία 0-0: «Έσπασαν» τα… δοκάρια και έμειναν στο μηδέν!

Ποδόσφαιρο
Παναιτωλικός-Λαμία 0-0: «Έσπασαν» τα… δοκάρια και έμειναν στο μηδέν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές ευκαιρίες, αλλά κανένας νικητής στο Αγρίνιο

«Λευκή» ισοπαλία στο Αγρίνιο, όπου ΠΑναιτωλικός και Λαμία έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς που είχε εικόνα για πολλά… γκολ.

Πέντε δοκάρια στο σύνολο, τρία οι γηπεδούχοι και δύο οι φιλοξενούμενοι, αλλά και πολλές εκατέρωθεν ευκαιρίες που δεν αξιοποιήθηκαν.

Με τους Αγρινιώτες εν τέλει να μένουν για τέταρτο σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη, αλλά για πρώτη φορά να κρατάνε το μηδέν στην άμυνα μέσα στο σπίτι τους.

Δεύτερος και μάλιστα συνεχόμενος εκτός έδρας βαθμός για τους Φθιώτες που πλησίασαν στον πόντο από την ΑΕΛ και τα μεταξύ τους ματς που έρχονται να είναι και τα πλέον, καθοριστικά.

Ο Μπαρμπόσα εκτελεί φάουλ με το αριστερό, ο Βέργος πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και κάνει το πλασέ στην κίνηση. Η μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας της Λαμίας στο πρώτο μόλις λεπτό.

Τρομερή εκτέλεση φάουλ από τον Μπα, η μπάλα στο δοκάρι, στην πλάτη του Κνετ και κόρνερ (9′). Μόνιμη πηγή κινδύνου π Αφρικανός στράικερ, αποχωρεί με τραυματισμό και ο Παναιτωλικός φτάνει στο γκολ.

Ο Μπαρμπόσα γεμίζει για τον Βέργο, ο οποίος στρώνει με το στήθος την μπάλα στον Ντίας. Ο Ουρουγουανός κάνει το δεξί σουτ εκτός περιοχής, ο Επασί απομακρύνει προς τα πλάγια.

Στο 37′ ο Σκόνδρας μπαίνει στην περιοχή, γυρίζει από δεξιά, ο Καραμάνος στέλνει την μπάλα πάνω στον Τσότσαλιτς που βρίσκεται στη γραμμή. Ο Καραμάνος είχε ολόκληρη εστία, αλλά έστειλε την μπάλα εκεί που βρισκόταν ο αμυντικός του Παναιτωλικού.

Στο 43′ ο Ρόμανιτς κινείται στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, κάνει και το πλασέ με το αριστερό. Η μπάλα έξω.

Δοκάρι για τη Λαμία με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Εκτελείται το φάουλ από τον Τιρόνε, η μπάλα στον αάρα, ο Τζανετόπουλος κάνει την προβολή, η μπάλα στο δοκάρι.

Ένα λεπτό ο Μάζουρεκ με σουτ κεραυνό εκτός περιοχής, οριζόντιο δοκάρι και έκτος εστίας.

Στο 74′ ο Ντίας εκτελεί το κόρνερ, ο Αζάντι πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις, ο Ρόμανιτς κάνει τρομερή κοφτή ντρίμπλα, κάνει και το πλασέ από αριστερά, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (85′ Ντάλσιο), Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς, Λιάβας, Τσιγγάρας (69′ Αρσούρα), Ντίας, Ταχάρ (85′ Γιάκολις), Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (77′ Αριγίμπι), Βέργος (69′ Αζάντι).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (68′ Μπιάρνασον), Τιρόνε (78′ Προβυδακης), Ρόμανιτς, Μπα (33′ Καραμάνος), Αραμπούλι (78′ Πίτι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News