Αγωνιστικός… κατήφορος: Τραγική εικόνα για τον ΟΦΗ, ήττα 2-0 από τον Βόλο!

Ποδόσφαιρο
Αγωνιστικός… κατήφορος: Τραγική εικόνα για τον ΟΦΗ, ήττα 2-0 από τον Βόλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απομακρύνεται ο στόχος της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Γεντί Κουλέ»

Ο ΟΦΗ δεν… εμφανίστηκε σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και μοιραία γνώρισε την ήττα με 2-0, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο στόχος της πρόκρισης δυσκολεύει πάρα πολύ για την ομάδα του Ηρακλείου, που είχε πολύ άσχημη απόδοση και δεν αξίζει τίποτα παραπάνω από το παιχνίδι.

Ανεμική στην επίθεση για άλλη μια φορά και με… παιδικές ασθένειες στην άμυνα, κάνει «δώρο» στον αντίπαλο, μια νίκη που τον κάνει φαβορί για το… εισιτήριο στα προημιτελικά.  

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Γιαννούλης, Βούρος, Κοροβέσης (63' Λυμπεράκης), Ουές (63' Μπαλογιάννης), Βαφέας, Στάικος, Νέιρα, Γρίβας, Στάρτζεον (82' Τσιλιανίδης), Σαρδινέρο (63' Σολίς).

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Ντεντάκης (66' Τέκιο), Φαούστο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης (46' Μπαρτόλο), Μπαριέντος (84' Νίνης) Ρενάτο (84' Κιάκος), Μαρτίνες (75' Περέα), Δουβίκας.

Το "φιλμ' του αγώνα

1' Ξεκίνησε το ματς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

4' Κάθετη πάσα του Φεράρι, ο Ρενάτο Σάντος βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, όμως ο Σωτηρίου βγαίνει έγκαιρα και τον προλαβαίνει. 

10' Γρήγορη αντεπίθεση για τον ΟΦΗ. Ο Γρίβας δίνει αριστερά για τον Στάρτζεον, που σουτάρει μέσα από την περιοχή, όμως ο Γκαραβέλης μπλοκάρει σταθερά. 

20' Σέντρα του Ντεντάκη από δεξιά, κεφαλιά του Δουβίκα καταλήγει εύκολα στην αγκαλιά του Σωτηρίου.

21' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Σαρδινέρο θα περάσει στην αντίπαλη περιοχή, ο Γκαραβέλης θα τον προλάβει τελευταία στιγμή. 

37' Κίτρινη κάρτα για τον Χουάν Νέιρα. 

41' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Από τη συρτή σέντρα του Βαφέα, η μπάλα θα φτάσει στον Στάρτζεον μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ του Πορτογάλου κοντράρει στα σώματα και περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

42' Κίτρινη κάρτα στον Ρενάτο Σάντσες για "θεάτρο". 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-0 το αποτέλεσμα. Το πρώτο 15λεπτο είχε καλό ρυθμό, όμως στη συνέχεια οι δύο ομάδες έριξαν κάπως το τέμπο. Ο ΟΦΗ έχει θέμα στη δημιουργία από τον κεντρικό άξονα, ενώ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον Στάρτζεον, που προκαλεί ρήγματα από την αριστερή πτέρυγα όπως επιτίθενται οι Κρητικοί. 

46' Ξεκίνησε η επανάληψη. Μία αλλαγή για τους γηπεδούχους, ο Μπαρτόλο στη θέση του Τσοκάνη. 

47' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ: Κόρνερ του Μαρτίνες, κεφαλιά του Γκρίλο θα βρει στο δοκάρι και φεύγει άουτ. 

52' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ 1-0: Δεν διώχνουν καλά από την άμυνα οι Βούρος και Ουές, η μπάλα φτάνει στον Μαρτίνες που αποφεύγει τον Στάικο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (χτύπησε και στο δοκάρι) για το 1-0. 

55' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Κοροβέση από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Σαρδινέρο στην μικρή περιοχή, όμως ο Ισπανός δε μπόρεσε να κάνει την προβολή, μπροστά από τον Γκαραβέλη που μπλόκαρε τη μπάλα. 

58' Σουτ του Ρενάτο Σάντος, αποκρούει σε κόρνερ ο Σωτηρίου. 

62' Κίτρινη κάρτα στον Μπαριέντος. 

63' Τρεις αλλαγές για τον ΟΦΗ. Μπαλογιάννης, Σολίς και Λυμπεράκης στο ματς, εκτός οι Ουές, Σαρδινέρο και Κοροβέσης. 

66' Αλλαγή για τους γηπεδούχους, ο Τέκιο στη θέση του Ντεντάκη. 

75' Αλλαγή για τον Βόλο, ο Περέα στο ματς αντί του Μαρτίνες.

81' Ευκαιρία για τον Βόλο. Ο Δουβίκας κερδίζει τη μπάλα στη μονομαχία με τον Βαφέα, αποφεύγει τον Σωτηρίου και πλασάρει σε κενή εστία, όμως ο Λυμπεράκης απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

82' Αλλαγή από τον Σίμο. Ο Τσιλιανίδης στη θέση του Στάρτζεον. 

84' Δύο αλλαγές από τους γηπεδούχους. Ο Νίνης στη θέση του Μπαριέντος και ο Κιάκος αντί του Ρενάτο Σάντος. 

85' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ 2-0: Φάουλ του Νίνη από δεξιά, η μπάλα περνάει από όλους και χτυπάει στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Μήτογλου εκμεταλλεύεται την λανθασμένη αντίδραση του Σωτηρίου και των αμυντικών, σημειώνοντας το 2-0. 

93' Μακρινό σουτ του Μπαλογιάννη, αρκετά εκτός εστίας η μπάλα. 

Τέλος του αγώνα, ήττα 2-0 για τον ΟΦΗ, που βλέπει τον στόχο της πρόκρισης να δυσκολεύει μετά το σημερινό ματς. Πολύ άσχημη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο και καμία αντίδραση από τους Κρητικούς. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News