Πέρασε και από τη Λάρισα (0-1) ο Απόλλων Σμύρνης

Ποδόσφαιρο
Πέρασε και από τη Λάρισα (0-1) ο Απόλλων Σμύρνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου όλο και πιο ψηλά...

Ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε με 1-0 από την Λάρισα και πέτυχε τέταρτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη, για πρώτη φορά μετά το 1995, χρονιά που τον είχε οδηγήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Ευρώπη!

Εξαιρετική η ομάδα του Γιώργου Παράσχου για ακόμη μια φορά σε δεύτερο ημίχρονο, «διάβασε» την ΑΕΛ και την περιόρισε σε παθητικό ρόλο, αφήνοντάς την παράλληλα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

Στους 18 βαθμούς ανέβηκε πλέον ο Απόλλων Σμύρνης που... σβήνει τις οποιεσδήποτε σκέψεις υπάρχουν για να κινδυνεύσει με υποβιβασμό, ενώ έχει και ματς λιγότερο αυτό το εντός έδρας με την Λαμία

Στο τελευταίο ημίωρο ο Απόλλων είχε ανεβάσει την απόδοσή του, έπαιζε στο μισό γήπεδο τη Λάρισα και τις χτύπησε δύο φορές το... καμπανάκι με Ντάουντα (63') καιΤσιλούλη (67'), αλλά οι γηπεδούχοι δεν το «άκουσαν». Οι δυο τους συνδυάστηκαν υπέροχα στο 73ο λεπτό όταν ο Ντάουντα έσπασε στον Τσιλούληκαι τον έβγαλε σε θέση βολής, με τον τελευταίο να κάνει άψογο πλασέ κάτω από τα πόδια του Μπάγιτς, ανοίγοντας το σκορ (0-1).Λάρισα (Γιάννης Τάτσης, 3-5-2): Μπάγιτς – Τσόσιτς, Ζίζιτς (57? Γιουνές), Μιχαήλ – Μπέρτος (77? Τρούγιτς), Σπαρβ (46? Μιλοσάβλιεβιτς), Κολομπίνο, Νικολιάς, Φίλιπ – Πινακάς, Ντουρμισάι.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος, 4-2-3-1): Βέρχουλστ – Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς – Λαγός (62? Κιτόκο), Κολ – Μαρκ Φερνάντεθ (89? Χουχούμης), Τσιλούλης, Μουνιέ (76? Βιτλής) – Ντάουντα (89? Τσαμπούρης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News