default-image

Επίσημη πρόταση της Νόριτς για Γιαννούλη

Ποδόσφαιρο
Επίσημη πρόταση της Νόριτς για Γιαννούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρωτοπόρος της Championship θέλουν άμεσα τον διεθνή μπακ του ΠΑΟΚ

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει κατατεθεί πρόταση για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη που μπορεί, υπό προυποθέσεις να φτάσει μέχρι και τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Την έχει καταθέσει η πρωτοπόρος της Championship, Νόριτς, που "καίγεται" για την απόκτηση ενός ακραίου αμυντικού για το αριστερό της άκρο και έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού.

Τα καναρίνια προτείνουν αρχικά το δανεισμό του, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου έναντι 500 χιλιάδων ευρώ και με συμφωνία για την υποχρεωτική εξαγορά του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον καταφέρουν να εξασφαλίσουν την άνοδο στην Premier League.

Η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να αποφέρει συνολικά 8 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη είναι στα 10 εκατομμύρια. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν την έχουν κάνει ακόμη αποδεκτή, ωστόσο σημαντική θα είναι και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή για το αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι στον Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση για την αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του εδώ και μήνες και ο παίκτης δεν έχει ακόμη απαντήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News