Super League 2: Αναβλήθηκε το Χανιά-Δόξα Δράμας, λόγω εκκρεμοδικίας των Δραμινών

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Αναβλήθηκε το Χανιά-Δόξα Δράμας, λόγω εκκρεμοδικίας των Δραμινών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια για την απόφαση της ΕΕΑ

Αναβολή για τον αγώνα των Χανίων με τη Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τη Super League 2.

Οι Δραμινοί δεν έχουν λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και έχουν προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήριο, ζητώντας αναστολή της απόφασης.

Έτσι, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αναβολή του αγώνα, όπως και των επόμενων της Δόξας Δράμας, μέχρι να προσκομίσει προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου.

Αυτό, σημαίνει ότι και ο αγώνας με τον Εργοτέλη, που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη (18/1) δε θα διεξαχθεί.

Η επίσημη αναμοίνωση: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News