Με Μπαράλες 0-1 στη Ριζούπολη ο Αστέρας

Ποδόσφαιρο
Με Μπαράλες 0-1 στη Ριζούπολη ο Αστέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαίο διπλό για την ομάδα της Τρίπολης απέναντι στον Απόλλωνα

O Χερόνιμο Μπαράλες έκανε τη διαφορά σήμερα στη Ριζούπολη, με τον επιθετικό του Αστέρα να σκοράρει στο 20ο λεπτό και να χαρίζει στην ομάδα του τη νίκη με 0-1 απέναντι στον Απόλλωνα και σκαρφάλωσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1.

Το γκολ βέβαια οφείλεται εν πολλοίς στην ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων και το λάθος γύρισμα του αμυντικού Μπρούσιτς προς τον Βέρχουλστ…

Ο Απόλλων, που αγωνίστηκε χωρίς τον Μπεντινέλι ο οποίος υπέστη θλάση, έχει ως "αχίλλειο πτέρνα" την έδρα του αλλά θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Φατιόν να έχει δοκάρι (83΄) ενώ φωνάζει για ένα πέναλτι (49΄) σε χέρι του Άλβαρες. Ο Απόλλων στη Ριζούπολη μετράει μόλις μία νίκη (κόντρα στην ΑΕΛ στις 4 Οκτωβρίου) σε επτά παιχνίδια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (66΄Μουνιέ), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Σλίβκα (66΄Βιτλής), Φερνάντεθ (88΄Βάρκας), Τσιλούλης, Ντάουντα, Φατιόν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Γκαρθία (92΄Κώτσιρας), Άλβαρες, Σουάρεζ, Κάστανο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (66΄Καπίγια), Μπαράλες, Λουίς Φερνάντες (79΄Πασαλίδης), Κρέσπι (66΄Τιλίκα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News