ΠΑΟΚ-Βόλος 3-1: Επιστροφή στα τρίποντα για τον δικέφαλο

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ-Βόλος 3-1: Επιστροφή στα τρίποντα για τον δικέφαλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμεινε πίσω στο σκορ η ομάδα του Γκαρσία αλλά κατάφερε και έκανε την ανατροπή

Την πρώτη του νίκη μέσα στο 2021 πανηγύρισε σήμερα ο ΠΑΟΚ με 3-1 επί του Βόλου στην Τούμπα, με τα χαμόγελα να επιστρέφουν μετά το κάζο που είχε υποστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια του έτους σε Αλκαζάρ (1-1) και Περιστέρι (ήττα 3-2).

Ουσιαστικά ούτε σήμερα ο ΠΑΟΚ έθελξε με την απόδοσή του όμως το σημαντικό είναι ότι κατάφερε να πάρει το τρίποντο, περιμένοντας τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στην Τούμπα, όπου μόνο η νίκη θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχουν απομείνει για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στο α’ ημίχρονο όπου έμεινε πίσω στο σκορ, με το Βόλο να προηγείται στο 11’ με τον Κιάκο 0-1. Ισοφάρισε με πέναλτι που δόθηκε στο 28’ σε χέρι του Ριένστρα και αξιοποίησε ο Σβαμπ. Πέραν τούτου δεν απείλησε και αντίθετα παραλίγο να δεχτεί δεύτερο γκολ.

Κάπως ξύπνησε μετά το 60’ που δημιούργησε ευκαιρίες και τελικά σκόραρε στο 65’ με κεφαλιά του Ίνγκασον μετά από κόρνερ για το 2-1.

Το γκολ αυτό απέβαλλε την πίεση και τελικά σε μία αντεπίθεση στο 90’ ο Τσέχος επιθετικός Μάικλ Κρμέντσικ σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα (46’ Βιεϊρίνια), Εσίτι (46’ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (85’ Αουγκούστο), Τζόλης (79’ Μουργκ), Σβιντέρσκι (67’ Κρμέντσικ)

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Σάντσες, Μήτογλου, Φεράρι, Γκρίλο, Κιάκος (68’ Μαρτίνες), Ριένστρα, Ρενάτο Σάντος, Μπαρτόλο, Περέα, Δουβίκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News