Δοκιμάζεται στο Περιστέρι σήμερα ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Δοκιμάζεται στο Περιστέρι σήμερα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στη Super League…

Συνεχίζεται σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις η 16η αγωνιστική της SuperLeague και η ομάδα του ΟΦΗ δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (17:15) με τον Γιώργο Σίμο στον πάγκο του ενώ επιστρέφει και ο Νέιρα που εξέτισε την ποινή του.

Οι παίκτες που βρίσκονται εκτός αποστολής, όπως άλλωστε αναμενόταν, είναι οι τραυματίες : Γιάννου, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Φερέιρα, Ντε Γκουζμάν, Ναμπί, Σακόρ και Βαζ. Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Θοδωρής Μίγγος και Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Σε ότι αφορά στο υπόλοιπο πρόγραμμα 15:00 ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Βόλο, ενώ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο "Απόστολος Νικολαϊδης" τη Λάρισα στις 19:30.

Λίγο νωρίτερα, στις 17:15, ο Απόλλων Σμύρνης τίθεται αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Ριζούπολης, ενώ την ίδια ώρα στο Περιστέρι.

Να θυμίσουμε πως χθες (9/1) ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, πέτυχε την 13η νίκη του σε 15 παιχνίδια και καλπάζει όπως όλα δείχνουν προς τον τίτλο.

Τα σημερινά (10/1) παιχνίδια της SuperLeague:

ΠΑΟΚ - Βόλος (15:00, NS1HD)

Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης (17:15, NS3HD)

Ατρόμητος - ΟΦΗ (17:15 NS2HD)

Παναθηναϊκός - Λάρισα (19:30, NS1HD)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News