Μονόδρομος η νίκη: Ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λαμία με στόχο το αποτέλεσμα... βάλσαμο!

Ποδόσφαιρο
Μονόδρομος η νίκη: Ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λαμία με στόχο το αποτέλεσμα... βάλσαμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 17:15 η σέντρα σε ένα πολύ κομβικό αγώνα

Να βάλει… φρένο στη φθίνουσα πορεία που καταγράφει, είναι ο στόχος του ΟΦΗ στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Η αναμέτρηση της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής είναι κομβικού χαρακτήρα για την ομάδα του Ηρακλείου, που ψάχνει το… φάρμακο στις «πληγές» που άφησε η ήττα από τον Παναιτωλικό.

Με μόλις μία νίκη φέτος στο «Γεντί Κουλέ» (αυτή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα) και στον αντίποδα τέσσερις ήττες, οι Κρητικοί οφείλουν να αρχίσουν τη διαδρομή ανάκαμψης, πριν ο κλοιός αρχίζει να «σφίγγει» ακόμη περισσότερο.

Κόντρα στην ουραγό Λαμία, η αποστολή των «ασπρόμαυρων» δεν είναι εύκολη και στο ποδοσφαιρικό τμήμα γνωρίζουν, ότι η βαθμολογική θέση του σημερινού αντιπάλου δεν πρέπει να αποτελέσει… παγίδα.

Στις τάξεις του ΟΦΗ, πρωτίστως θέλουν να ανεβάσουν τους δείκτες της δικής τους απόδοσης, δείχνοντας παράλληλα την απαραίτητη αποφασιστικότητα, το πάθος, το χαρακτήρα και τη συγκέντρωση που απαιτούν όλα τα παιχνίδια.

Στο σημερινό ματς με τη Λαμία, την τεχνική καθοδήγηση του ΟΦΗ θα έχει ο Περικλής Παπαπαναγής, λόγω της απουσίας του Γιώργου Σίμου στην Αθήνα. Ο τεχνικός των Κρητικών βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του, που θα φέρει στον κόσμο δίδυμα.

Ο άμεσος συνεργάτης του, δούλεψε στην τακτική με τους παίκτες κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία… εξπρές.

Στο… απουσιολόγιο θα είναι οι γνωστοί ανέτοιμοι ή τραυματίες ποδοσφαιριστές, ενώ έχει προστεθεί και ο τιμωρημένος Νέιρα, που αποβλήθηκε στο Αγρίνιο.

Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Γιαννούλης, Ντε Γκουζμάν και Φερέιρα, που μετέχουν σε μέρος του προγράμματος, αλλά δεν είναι ακόμη ετοιμοπόλεμοι.

Οι τραυματίες Μαρινάκης, Ναμπί, Γιάννου, Σακόρ και Βαζ, συνεχίζουν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν επιλέχθηκε για λόγους τακτικής ο Μίγγος.

Στην αποστολή μετέχουν οι Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης και Σουρνάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News