Η ανεβασμένη Λαμία νίκησε 2-0 τον Άρη

Ποδόσφαιρο
Η ανεβασμένη Λαμία νίκησε 2-0 τον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτη νίκη για τη Λαμία που θα παίξει με άλλο αέρα την Πέμπτη στο Ηράκλειο

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση έκανε απόψε η Λαμία επικρατώντας στην έδρα της με 2-0 του Άρη. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία έδειξε πολύ ανεβασμένη και θα παίξει με άλλο αέρα την Πέμπτη στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Αραμπούλι που σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο, το πρώτο με πέναλτι και το δεύτερο με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, υποχρεώνοντας στην πρώτη εκτός έδρας ήττα τον Άρη που έμεινε άσφαιρος για πρώτη φορά στη σεζόν.

Η Λαμία παρέμεινε στην τελευταία θέση με πέντε πλέον βαθμούς, έχει όμως και τα λιγότερα ματς στην κατηγορία λόγω αναμετρήσεων που αναβλήθηκε εξαιτίας του κορονοϊού και των κρουσμάτων.

Λαμία (Μ. Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (77′ Παλαβαντισβίλι), Ντελ Πίο (62′ Μπιαρνασον), Καραμάνος (62′ Βλάχος), Αραμπούλι, Ντέλετιτς (89′ Βασιλακάκης).

Άρης (Α. Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (71′ Τζέγκο), Γκάμα, Σίλβα (58′ Ματέο Γκαρσία), Μπερτόγλιο (58′ Μαντσίνι), Μάνος (58′ Λόπεθ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News