SL1: Πρωταθλητής χειμώνα με πεντάρα ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
SL1: Πρωταθλητής χειμώνα με πεντάρα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν περίπατο με 5-1 επί της ΑΕΛ στο τελευταίο ματς του 2020

Με ευρεία νίκη με 5-1 επί της ΑΕΛ έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2020 ο Ολυμπιακός και όχι μόνο διατηρήθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά κατέκτησε και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στην Super League 1.

Ο Πορτογάλος Μπρούμα επέστρεψε στην 11αδα και ήταν ο κινητήριος μοχλός στην επιθετική ορμή του Ολυμπιακού, βάζοντας ένα γκολ και έχοντας συμμετοχή σε όλα σχεδόν τα υπόλοιπα.

Στο 25΄ο Σουντανί άνοιξε το σκορ και η ισοφάριση της ΑΕΛ με τον Πινακά στο 33’ ήταν απλά μια σπασμωδική αντίδραση από τους Θεσσαλούς, καθώς στο 40' ο Ελ Αραμπί... επανέφερε την τάξη στο Καραϊσκάκη με το 10ο γκολ του για το 2-1, που ήταν και σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Απόλυτη ήταν η κυριαρχία του Ολυμπιακού στην επανάληψη. Από εντυπωσιακή ενέργεια του Μπρούμα στο 65’ ο Μασούδας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Λίγο μετά, στο 79' ο Μπρούμα από δημιουργός έγινε σκόρερ και πέτυχε το 4-1 στην κόντρα και ενώ η ΑΕΛ είχε πια καταρρεύσει πλήρως, ο Ελ Αραμπί διαμόρφωσε το τελικό 5-1 στο 85'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια (58′ Ανδρούτσος), Σεμέδο (76′ Παπαδόπουλος), Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (80′ Κάιπερς), Σουντανί (58′ Μασούρας), Φορτούνης (76′ Τιάγκο Σίλβα), Μπρούμα, Ελ Αραμπί.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Γκοτζαμανίδης, Μπέρτος (76′ Γρηγορόπουλος), Γλυνός, Χαλάτσης, Μαϊδανός, Πλατέλλας (81′ Κοτσιανούλης), Πινακάς, Γιουνές (67′ Νούνιτς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News