Μηνύσεις και αγωγή ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ για Καραπαπά

Ποδόσφαιρο
Μηνύσεις και αγωγή ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ για Καραπαπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απάντηση του Μάκη Γκαγκάτση στις καταγγελίες

Τη νομική οδό ετοιμάζεται να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ, για τις καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά που αφορούν το ματς με τον Άρη.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, έκανε λόγο για προσπάθεια δωροδοκίας του τερματοφύλακα, Μάριου Σιαμπάνη.

Ανάλογες νομικές κινήσεις ετοιμάζει και ο Μάκης Γκαγκάτσης κατά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού.

Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Συμφωνούμε να ανοίξουν τα τηλέφωνα, μαζί με τις κάμερες και τις παράλυτες πόρτες του Καραϊσκάκης. Μα πιο πολύ θα φροντίσουμε να ανοίξουν οι πόρτες του Εισαγγελέα -που ελπίζουμε να είναι τετράφυλλες- για να χωρέσει και ο Καραπαπάς και οι αλητείες του. Το βρώμικο στόμα του θα προσέξει πλέον πώς το ανοίγει όταν αναφέρεται στον ΠΑΟΚ με τις φαντασιώσεις του».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης σε δική του απάντηση με... στόχο τον Κώστα Καραπαπά ανέφερε: «Το παιδοβουβαλάκι τόλμησε να πιάσει στο συνήθως γεμάτο με χοληστερίνη στόμα του τον ΠΑΟΚ κι εμένα, υπερασπιζόμενος τη νέα του αγαπημένη (μετά τον Ολυμπιακό, την Τσέλσι και τη Νότιγχαμ Φόρεστ).

Προς τον δούλο της κοιλιάς και αρκετών άλλων «απολαύσεων» έχω να του πω πως οι μαύρες σακούλες λογικά φτάνουν από τον Πειραιά για να πληρωθεί το έξτρα πριμ που τάξατε, κάτι που πρέπει να ερευνήσει η ΑΑΔΕ ή τελοσπάντων κάποια αρχή του κράτους που ενδέχεται να έχει μείνει εκτός ελέγχου σας.

Βομβαρδίσατε το πρωτάθλημα με τον Σπάθα του 2020 όπως κάνατε και πέρυσι με τις δήθεν πολυιδιοκτησίες με τον υπαλληλάκο σας υπουργό. Θα το πληρώσετε όπως το 2016 μετά τον Παπά και να αναμείνετε γιατί το στήσιμο το σημερινό δε θα περάσει έτσι.

ΥΓ: Πες μας για τον Ματέο, τελικά ο ΟΣΦΠ Β’ τον πήρε μέσω του ΟΣΦΠ Α’;».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News