Άρης-ΠΑΟΚ 1-0: VAR, ένταση και κίτρινο χρώμα στο ντέρμπι του Βορρά!

Ποδόσφαιρο
Άρης-ΠΑΟΚ 1-0: VAR, ένταση και κίτρινο χρώμα στο ντέρμπι του Βορρά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονα παράπονα ΠΑΟΚ για την διαιτησία του Ολλανδού Ναϊχάους

Έπεσαν κορμιά απόψε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη να επικρατεί στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 1-0 του ΠΑΟΚ με εύστοχο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο πρώτο ημίχρονο. Η ένταση ήταν μεγάλη, όμως μεγάλα είναι και τα παράπονα του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του Ολλανδού διαιτητή Ναϊχάους...

To πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα α λά… Πανένκα στο 40’ έκρινε το νικητή και υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Άρη να τον προσπερνά στη βαθμολογία και να περνά στη 2η θέση.

Η φάση που έκρινε το ματς καταγράφηκε στο 38’ με πρωταγωνιστές τον Μπερτόγλιο και τον Πασχαλάκη, με τον Ολλανδό διαιτητή να δίνει το πέναλτι και αφού είδε και ο ίδιος το video, επέμεινε στην απόφασή τους. 

Επίσης υπάρχει άλλη μια φάση στο β’ ημίχρονο όταν ο Ναϊχάους αρχικά έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε πτώση του Τζόλη αλλά σωστά αναίρεσε την απόφασή του έπειτα από εξέταση VAR.

Από την πλευρά του ο Άρης διαμαρτυρήθηκε για δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να δει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στο πρώτο ημίχρονο.

ΑΡΗΣ (Άκης Mάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Μπερτόγλιο (76΄Τζέγκο), Ματέο (62΄Σίλβα), Γκάμα (96΄Μαντσίνι), Μάνος (62΄Λόπεθ)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ουαγκέ (63΄Κρέσπο), Ίνγκανσον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης. Αουγκούστο (79΄Τσόλακ), Τσιγγάρας, Σβαμπ (79΄Εσίτι), Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News