Ισοπαλία 0-0 για Βόλο και Παναιτωλικό

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία 0-0 για Βόλο και Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε τη μεγάλη ευκαιρία ο Βόλος αλλά ο Ουάρντα δεν αξιοποίησε πέναλτι στο 60ο λεπτό

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχτηκαν Βόλος και Παναιτωλικός στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με την ομάδα του Αγρινίου παρότι έπαιζε από νωρίς με 10 παίκτες να στέκεται όρθια κυρίως στον τερματοφύλακά της, Νίκο Μελίσσα.

Ο Βόλος είχε την εδαφική υπεροχή με παίκτη παραπάνω από νωρίς με τον Ουάρντα να κερδίζει την αποβολή του Τζανακάκη με δύο κίτρινες κάρτες από το 28’. Ο Αιγύπτιος όμως ήταν και μοιραίος καθώς νικήθηκε από τον Μελίσσα σε πέναλτι στο 60ο λεπτό!

Οι Αγρινιώτες από την πλευρά τους περιορίστηκαν -φυσιολογικά- κυρίως σε παθητικό ρόλο, ωστόσο ανταπεξήλθαν του αριθμητικού τους μειονεκτήματος για πάνω από μια ώρα και πήραν έναν… παλικαρίσιο βαθμό, με τον Μελίσσα να «κατεβάζει ρολά» όποτε άλλοτε χρειάστηκε.

Έτσι, ο Βόλος έφτασε τους 15 βαθμούς μετά από 12 παιχνίδια, την ώρα που ο Παναιτωλικός ανέβηκε στους 8 πόντους, επίσης έχοντας παίξει 12 ματς.

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Μπαρτόλο, Νίνης, Ριένστρα, Περέα, Μαρτίνες, Ουάρντα, Δουβίκας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Ντάλσιο, Ταχάρ (95’ Βάντερσον), Τσιγγάρας, Γιάκολις (54’ Περέιρα), Μεντόσα (54’ Μάζουρεκ), Ντίας, Βέργος (72’ Αζάντι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News