Το VAR έσωσε την ΑΕΚ από απίστευτη αυτοκτονία!

Ποδόσφαιρο
Το VAR έσωσε την ΑΕΚ από απίστευτη αυτοκτονία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε 3-4 τον Απόλλωνα αλλά στην εκπνοή δόθηκε πέναλτι και γλίτωσε με VAR την ισοφάριση

Τρελό παιχνίδι έγινε σήμερα στη Ριζούπολη με την ΑΕΚ να προηγείται με 1-3 αλλά και με 2-4 του Απόλλωνα και τελικά το VAR την έσωσε στο τελευταίο λεπτό από απίστευτη αυτοκτονία.

Συγκεκριμένα ο Απόλλων μείωσε 3-4 στο 93’ και στο επόμενο λεπτό έκανε χέρι ο Παουλίνιο και ο διαιτητής Γκορτσίλας έδωσε πέναλτι! Μετά από τον έλεγχο του VAR, φάνηκε ότι υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης και ο Γκορτσίλας ακύρωσε το πέναλτι και σφύριξε τη λήξη του αγώνα!

Η ΑΕΚ μπήκε στο ματς για να πάρει μια νίκη ψυχολογίας καθώς την περιμένει την Τετάρτη το κομβικό για τη συνέχεια ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Έβαλε τέσσερα γκολ και είχε ευκαιρίες για περισσότερα, ωστόσο η άμυνά της είχε πολλά προβλήματα, δέχτηκε τρία γκολ με ισάριθμες κεφαλιές και γλίτωσε το… έμφαγμα στο τέλος!

Ανσαριφάρντ (6’, 25’), Γκαρσία (19’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!) και Ολιβέιρα (88’) τα γκολ των «κιτρινόμαυρων», με τους Μαρκ Φερνάντεθ (8’), Τσαμπούρης (66’) και Μπαξεβανίδης (94’) να σκοράρουν για την «ελαφρά ταξιαρχία».

Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Τσαμπούρης (70’ Μπρούσιτς), Μ. Φερνάντεθ (80’ Μουνιέ), Κολ, Κιτοκό (70’ Ντάουντα), Χουχούμης (46’ Τσιλούλης), Σλίβκα, Ιωαννίδης (90’ Καραγκούνης)

ΑΕΚ (Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Σβάρνας, Μιτάι, Σιμόες (67’ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ, Μάνταλος (67’ Κρίστιτσιτς), Γκαρσία (46’ Τάνκοβιτς), Λιβάγια, Ανσαριφάρντ (67’ Ολιβέιρα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News