Κρούσμα κορωνοϊού στη Λαμία στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Κρούσμα κορωνοϊού στη Λαμία στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ένα θετικό κρούσμα δεν επηρεάζει την αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί κανονικά...

H προετοιμασία της Λαμίας ενόψει του αγώνα της Κυριακής (13/12) με τον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε με καλά νέα καθώς στα καθιερωμένα τεστ κορονοϊού βρέθηκε ένα μέλος της θετικός στον ιό ο οποίος και απομονώθηκε. Εν συνεχεία ο Τεννές ανακοίνωσε τους 18 εκλεκτούς για το ματς με τον Ολυμπιακό και δεν έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Μπεχαράνο, Σκόνδρα αλλά και τους Καραμάνο, Μπαχανάκ μεταξύ άλλων.

Φυσικά το ένα θετικό κρούσμα δεν επηρεάζει την αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί κανονικά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας το Σάββατο 12/12 για τον αγώνα της Κυριακής 13/12 στις 15:00 στο ΔΑΚ Λαμίας, “ΑΘ. Διάκος” με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2020-2021.

Στα τεστ στα οποία διενεργήθηκαν βρέθηκε ένα θετικό δείγμα σε μέλος της ομάδας μας το οποίο απομονώθηκε αμέσως εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό πρωτόκολλο.

Όλα τα υπόλοιπα δείγματα ήταν αρνητικά και έτσι ο Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Βασιλακάκης, Τσούκαλος, Μπουλούλης, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Κωστίκας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News