ΠΑΟΚ-Αστέρας 2-0: Τζόλης λαμπρός τον οδηγεί!

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ-Αστέρας 2-0: Τζόλης λαμπρός τον οδηγεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 18χρονος μίλησε ξανά στην Τούμπα όταν η κατάσταση άρχισε να δυσκολεύει

Ο Χρήστος Τζόλης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ στη σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και τη νίκη με 2-0 στην Τούμπα. Με ένα υπέροχο γκολ άνοιξε το σκορ και λίγο αργότερα κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο «δικέφαλος» ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο…

O νευρικός στο α’ ημίχρονο ΠΑΟΚ είχε το μειονέκτημα στο 34’ να μείνει με 10 παίκτες, όταν ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Καντουρί αλλά στη συνέχεια ο Μαροκινός έριξε κουτουλιά στον Σουάρεθ με αποτέλεσμα ο διαιτητής Φωτιάς να του δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν υποχρεωμένος να κυνηγήσει το γκολ και τη λύση έδωσε ο 18χρονος Τζόλης. Στο 64’ χόρεψε τον αντίπαλό του και με τρομερό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 70’ ο ίδιος κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Πασαλίδη, με τον Ζίβκοβιτς να εκτελεί εύστοχα για το 2-0, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το ματς.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (Ουαγκέ 21′), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Σβαμπ, Αουγκούστο, Καντουρί, Ζίβκοβιτς (Μουργκ 88′), Τζόλης (Κρέσπο 88′), Σφιντέρσκι (Τσιγγάρας 68′).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Άλβαρεζ, Καστάνιο, Σουάρεζ (Πασαλίδης 60′), Γκαρσία, Φερνάντεζ (Γκόμες 78′), Βαλιέντε (Ινγκλέσιας 60′), Σίτο, Ριέρα, Τιλίκα, Ρεγκίς (Τζήμας 79′).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News