Γιώργος Σίμος: «Το ποδόσφαιρο η βάση, για να έρθουν οι νίκες»

Ποδόσφαιρο
Γιώργος Σίμος: «Το ποδόσφαιρο η βάση, για να έρθουν οι νίκες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για το αυριανό ματς με τον Απόλλων Σμύρνης

Με «σύμμαχο» την αυτοπεποίθηση από το τελευταίο σερί νικών, ο ΟΦΗ υποδέχεται αύριο τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο Γιώργος Σίμος τόνισε στις δηλώσεις του, ότι αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας, όμως το σπουδαιότερο είναι η καλή απόδοση, που θα φέρει μία ακόμη νίκη.

Ο 42χρονος τεχνικός ανέφερε αρχικά: «Οι νίκες χτίζουν αυτοπεποίθηση και άλλωστε είναι ο στόχος για τον οποίο αγωνιζόμαστε. Οι τελευταίες νίκες έχουν δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας, αλλά το ποδόσφαιρο είναι η βάση, πάνω στην οποία θέλουμε να χτίσουμε για να έρχονται οι νίκες. Ο στόχος για άλλη μια φορά και σ’ αυτό τον αγώνα, θα είναι η αγωνιστική μας απόδοση, μέσα από το ποδόσφαιρο μας, που θα μας οδηγήσει σ’ άλλη μία νίκη».

Για το προφίλ του αυριανού αντιπάλου πρόσθεσε: «Ο Απόλλων Σμύρνης είναι μια ιστορική ομάδα που επέστρεψε στη Super League. Στις πρώτες αγωνιστικές έχει δείξει ότι είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Στους τρεις τελευταίους αγώνες έχει αντιμετωπίσει Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Βόλο, έχοντας έρθει ισοπαλία. Όλα αυτά μας δείχνουν τη δυσκολία και τη σημαντικότητα του αγώνα. Εμείς, όπως κάνουμε κάθε φορά, θα εστιάσουμε στη δική μας αγωνιστική απόδοση. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε εμείς να καθορίσουμε την έκβαση του παιχνιδιού και μέσα από το ποδόσφαιρο μας να φτάσουμε στη νίκη».

Με αφορμή τις απουσίες των Μεγιάδο και Ντε Γκουζμάν, επισήμανε για το ρόστερ: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι σημαντικοί, πόσο μάλλον ο Μεγιάδο και ο Ντε Γκουζμάν που λείπουν από αυτό τον αγώνα. Όπως έχω ξαναπεί, έχουμε ένα γεμάτο γκρουπ παικτών, που κάθε ποδοσφαιριστής μέσα στην ομάδα έχει το δικό του ρόλο και οποιαδήποτε απουσία είναι μια νέα ευκαιρία για κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Θα είναι όχι απλά αντάξιοι αυτών που θα απουσιάσουν, αλλά δε θα φανεί καθόλου το κενό τους, γιατί αυτός είναι ο στόχος της ομάδας μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News