Μπουχαλάκης: Πιο δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα

Ποδόσφαιρο
Μπουχαλάκης: Πιο δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσε ο ηρακλειώτης μέσος μετά το διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης»…

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που πρωταγωνίστησε στο χθεσινό 1-2 του Ολυμπιακού στο «Κελάνθης Βικελίδης» με τα δύο τέρματα που σημείωσε μίλησε στην κάμερα της , τονίζοντας ότι προσπαθεί να βρει το ρυθμό του και να βοηθήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ηρακλειώτη διεθνή μέσο…

Για το αν η νίκη ήρθε δύσκολα στο τέλος: «Το δείχνει και το σκορ. Στο τέλος ίσως πιεστήκαμε, αλλά μέχρι το 1-2 ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες και να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε και πιεστήκαμε, όμως καταφέραμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς.»

Για τα δύο γκολ που σημείωσε: «Είναι δύσκολη χρονιά με ανταγωνιστικά παιχνίδια. Προσπαθώ να βρίσκω τον ρυθμό μου και είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ και για το γεγονός ότι βοήθησα την ομάδα μου.»

Για την κριτική που του έχει ασκηθεί: «Δεν ασχολούμαι και δεν διαβάζω τίποτα από τότε που γύρισα στην Ελλάδα. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν με αγγίζει. Κάνω τη δουλειά μου και ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή.»

Για τον Φορτούνη και τις ασίστ: «Όλοι οι παίκτες στην ομάδα είναι σημαντικοί. Όπως και ο Βρουσάι και ο Κάιπερς που μπήκαν. Όλοι δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις, η χρονιά είναι ιδιαίτερη. Όλοι θα χρειαστούν και θα τους δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα. Είναι ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και για τον καθένα είμαστε χαρούμενοι.»

Για το άγχος στο τέλος του ματς: «Μπορούσαμε να το τελειώσουμε. Ο Άρης ήταν λογικό να ανοιχτεί. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική πάσα. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φεύγεις με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Άρη.»

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σκοράρει όλα τα γκολ μέσα από την περιοχή: «Ίσως φέτος δεν έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε κάποιο μακρινό σουτ. Προσπαθούμε, αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να είσαι σε κάποια θέση εκτός περιοχής, αλλά είναι και ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν οι ομάδες. Ίσως με κάθετες κινήσεις και σπασίματα είναι πιο εφικτό για εμάς να σκοράρουμε.»

Για το αν τέτοια ματς κρίνουν τον τίτλο, όπως είπε και ο Μαρτίνς: «Ναι, συμφωνώ γιατί ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα από την οποία δεν θα περάσουν εύκολα ομάδες που μας ανταγωνίζονται για τον τίτλο. Είναι μια ποιοτική ομάδα και συμφωνώ με τη γνώμη του προπονητή μας. Πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να δίνουμε τα πάντα. Θεωρώ πως το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με πέρυσι.»

Για τον Βρουσάι: «Μακάρι να πάρει χρόνο συμμετοχής παραπάνω και να δείξει την αξία του. Μπορεί να δώσει πολλά και μακάρι να διεκδικήσει και τη θέση του στην ενδεκάδα.»

«Να ξαναγίνει αυτό που ήταν…»

"Να ξαναγίνει αυτό που ήταν..."

Για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και τη συμβολή του στη νίκη μίλησε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς:«Ο Μπουχαλάκης είναι ένα παιδί που έχουμε πει τι αξία έχει για εμάς. Μετά τα δύο γκολ, πιστεύω πως θα μπορέσει να ξαναγίνει αυτό που ήταν, γιατί είναι πολύ σημαντικός για εμάς, παρά το δύσκολο διάστημα που είχε.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News