ΠΑΟΚ: Νίκησε τον κορωνοϊό και συγκλονίζει ο Ιωσηφίδης

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Νίκησε τον κορωνοϊό και συγκλονίζει ο Ιωσηφίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό ευχαριστώ σε όσους ηρωικά δίνουν μάχη για τις ζωές όλων

O βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και γενικός αρχηγός της Κ-19 του Δικεφάλου, Κώστας Ιωσηφίδης, βγήκε νικητής από τη «μάχη» με τον κορωνοϊό, αφού πριν λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από το ΑΧΕΠΑ και με ένα συγκλονιστικό μήνυμα εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους τον στήριξαν και ιδιαίτερα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο Κώστας Ιωσηφίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Ιβάν Σαββίδη για το ενδιαφέρον τους, αλλά και τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Μάκη Γκαγκάτση για τις σημαντικές ενέργειες που έκαναν για τη νοσηλεία του.

Ο γενικός αρχηγός της Κ-19 του ΠΑΟΚ, ευχαρίστησε και τον Πάμπλο Γκαρσία για την καθημερινή επαφή και υποστήριξη του Ουρουγουανού τεχνικού του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα είπε ξεχωριστό «ευχαριστώ» στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΧΕΠΑ και στον γιατρό, Θεόφιλο Χρυσνθίδη.

Ο Κώστας Ιωσηφίδης φρόντισε να στείλει και το δικό του μήνυμα για τήρηση των μέτρων ως το ελάχιστο που μπορεί να γίνει ως ένδειξη σεβασμού στους ήρωες γιατρούς που δίνουν καθημερινή «μάχη» με τον ιό.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Ιωσηφίδη:

«Μεγαλώνοντας στα γήπεδα και ειδικά στον ΠΑΟΚ, μαθαίνεις από μικρός σε μάχες. Χρειάστηκε να δώσω πρόσφατα άλλη μια, απέναντι σε έναν αντίπαλο άγνωστο και επίμονο. Ο κορονοϊός επισκέφθηκε και εμένα και χρειάστηκα νοσηλεία και υποστήριξη.

Θέλω να ευχαριστήσω και να εκφράσω τη συγκίνηση για το ενδιαφέρον του τον κ. Ιβάν Σαββίδη, που ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα μου. Τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Μάκη Γκαγκάτση για τις πολύ σημαντικές ενέργειές τους, προκειμένου άμεσα να μου παρασχεθεί η απαραίτητη νοσηλεία.

Τον Πάμπλο Γκαρσία για την καθημερινή μας επαφή και υποστήριξη. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ ωστόσο φαντάζει πολύ λίγο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΧΕΠΑ και στον γιατρό μου Θεόφιλο Χρυσανθίδη.

Για κάποιον που έζησε την αγωνία και την υπερπροσπάθειά τους, τα λόγια φαντάζουν λίγα για να περιγράψει τον ηρωισμό τους. Κυριολεκτικά δίνουν τη δική τους ζωή, για να σώσουν τις δικές μας.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε τις εκκλήσεις τους για τήρηση των μέτρων και προσοχή. Κι αν δεν το κάνουμε για εμάς, να το κάνουμε πρώτα και κύρια για αυτούς τους ήρωες!».

Πηγή: snda.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News