ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Λύτρωση στο 91' στην Τούμπα

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Λύτρωση στο 91' στην Τούμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ελ Καντουρί έλυσε το "γόρδιο δεσμό" και χάρισε στον ΠΑΟΚ το τρίποντο

Δραματικό φινάλε είχε η αποψινή αναμέτρηση στην Τούμπα, με τον Ελ Καντουρί να σκοράρει στο 92ο λεπτό και να χαρίζει τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 2-1 απέναντι στον σκληροτράχηλο ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο ΠΑΣ έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ καθώς προηγήθηκε 0-1 στο α' ημίχρονο και παρότι στο β' μέρος η πίεση της ομάδας του Γκαρσία ήταν ασφυκτική, οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν την ισοπαλία μέχρι τις καθυστερήσεις και παρότι έπαιζαν από το 57' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Εραμούσπε.

O δικέφαλος δεν ήταν καλός στο α’ ημίχρονο με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ στο 31’ με το γκολ του Εραμούσπε.

Οι αλλαγές που έγιναν στο β’ μέρος (μέσα Τζόλης, Μπίσεσβαρ και Καντουρί, έξω Βιεϊρίνια, Εσίτι και Μουργκ), βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να βελτιώσει την εικόνα του και ο Σφιντέρσκι στο 52’ ισοφάρισε 1-1.

Η αποβολή του Εραμούσπε στο 57’ έδωσε έξτρα πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ αλλά αν και με 10 παίκτες, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ψυχωμένος και οργανωμένος αμυντικά. Το δοκάρι στέρησε το γκολ από τον Τζόλη αλλά δεν έγινε το ίδιο και στο πρώτο λεπτό τον καθυστερήσεων, με τον Ελ Καντουρί με γυριστό από κοντά να λυτρώνει την ομάδα του.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα (76’ Τσόλακ), Εσίτι (46’ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μουργκ (46’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (46’ Τζόλης), Σφιντέρσκι (95’ Ουαγκέ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης, Καρτάλης, Παμλίδης, Κρίζμαν (25’ Ελευθεριάδης), Λεό (63’ Ντομίνγκες)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News