Γεμίζει το «οπλοστάσιο»: Επέστρεψαν οι διεθνείς του ΟΦΗ, πρώτα… τεστ για Σελίμοβιτς

Ποδόσφαιρο
Γεμίζει το «οπλοστάσιο»: Επέστρεψαν οι διεθνείς του ΟΦΗ, πρώτα… τεστ για Σελίμοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότερες επιλογές πλέον για τον Γιώργο Σίμο

Ανεβάζουν «στροφές» στον ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Βόλο και ο Γιώργος Σίμος είδε σήμερα κάποιους παίκτες να επιστρέφουν στη δράση.

Οι διεθνείς Διαμαντής, Ουές και Μπαλογιάννης επέστρεψαν στο Ηράκλειο και οι δύο τελευταίοι προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Στον αντίποδα, ο υψηλόσωμος στόπερ έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης, αφού έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με τη Σκωτία.

Από την άλλη, ο Βαχίντ Σελίμοβιτς επιστρέφει απόψε το βράδυ από το Λουξεμβούργο και αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό. Στον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον 24χρονο στόπερ, καθώς στην Εθνική της χώρας του βρέθηκαν δύο ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό.

Έτσι, αύριο αναμένεται να προπονηθεί μόνος του και με την ομάδα θα ενσωματωθεί την Παρασκευή, αφού βγει πρώτα το αποτέλεσμα του τεστ.

Από κει και πέρα, ο Γιάννου έκανε σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Μίγγος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τρίτης και έκανε θεραπεία.

Ο Βούρος συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ οι Μαρινάκης και Φερέιρα, προπονήθηκαν ατομικά και έκαναν θεραπεία.

Βαζ και Τσιλιανίδης ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ το ίδιο θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες και ο Ναμπί, που επιστρέφει απόψε στην πόλη μας.

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί στις 11 το πρωί και θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News