Τρεις επιστροφές: Ξεκίνησε η δουλειά στον ΟΦΗ για την επανέναρξη των αγώνων

Ποδόσφαιρο
Τρεις επιστροφές: Ξεκίνησε η δουλειά στον ΟΦΗ για την επανέναρξη των αγώνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εβδομάδα πρωταθλήματος και πάλι για την ομάδα του Ηρακλείου

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται και πάλι ο ΟΦΗ, καθώς οι ποδοσφαιριστές επανήλθαν στις προπονήσεις.

Άλλωστε, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινά και πάλι η δράση στην Super League 1, με την ομάδα του Ηρακλείου να αγωνίζεται βέβαια Δευτέρα (23/11) με αντίπαλο το Βόλο εκτός έδρας.

Η σημερινή προπόνηση σκόρπισε… χαμόγελα, αφού τρεις ποδοσφαιριστές επανήλθαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης επέστρεψε στο Ηράκλειο, αφού μετά την αποβολή του κόντρα στην Τσεχία, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων.

Έτσι, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και οι Κώστας Γιαννούλης και Φροίξος Γρίβας. Αμφότεροι, μετά από αρκετές μέρες θεραπείας και ατομικής προπόνησης με αυξανόμενο ρυθμό, ενσωματώθηκαν πλέον με το γκρουπ.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε και ο Πραξιτέλης Βούρος, που επίσης είναι στο τελικό στάδιο για την ολοκληρωτική επάνοδο στη δράση (ίσως και μέσα στην εβδομάδα).

Στον αντίποδα, ο Νίκος Μαρινάκης έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Φελίπερ Φερέιρα μόνο θεραπεία.

Βαζ και Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ στο… απουσιολόγιο ήταν ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο Ναμπί που μόλις πριν από μερικές μέρες υπεβλήθη σε επέμβαση χιαστών, αλλά και οι διεθνείς Ουές, Διαμαντής, Μπαλογιάννης και Σελίμοβιτς.

Οι τρεις νεαροί διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων, θα επιστρέψουν μετά το αυριανό παιχνίδι με την Σκωτία, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους με τη «γαλανόλευκη». Από την άλλη, ο Σελίμοβιτς αποβλήθηκε στο ματς του Λουξεμβούργου με τη Κύπρο και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα με την Εθνική της χώρας του, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να επιστρέψει συντομότερο.

Τέλος, η αυριανή προπόνηση στις 10 το πρωί θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο, προκειμένου να μην υπάρξει κι άλλη επιβάρυνση στα γήπεδα του ΒΑΚ. Μάλιστα, το ίδιο θα συμβεί δύο ακόμη φορές μέσα στην εβδομάδα, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News