Super League 1: Τραγικός ο Παναθηναϊκός και ήττα 0-1 από Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Τραγικός ο Παναθηναϊκός και ήττα 0-1 από Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χριστοδουλόπουλος ήρθε από τον πάγκο και τιμώρησε στο 88’ την πρώην ομάδα του

Η ανάσα που φάνηκε να δίνει ο Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι ήταν πρόσκαιρη καθώς μετά από δύο νίκες, σήμερα ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Ατρόμητο.

«Τιμωρός» για το τριφύλλι ήταν ένας πρώην παίκτης του, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που ήρθε από τον πάγκο ως αλλαγή και στο 88’ σκόραρε με κεφαλιά, χαρίζοντας στον Ατρόμητο την πρώτη του νίκη μετά από επτά χρόνια στην έδρα του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι είχαν κάκιστη απόδοση και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα επί των ημερών του Λάζλο Μπόλονι ο οποίος έχει πολλή δουλειά μπροστά του στο διάστημα της διακοπής και ενόσω ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.  

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδη, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Σαβιέρ (61’ Αϊτόρ), Καρλίτος, Μακέντα (61’ Καμπετσής).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μανούσος, Ούμπιδες (82’ Χαρίσης), Σάλομον (82’ Μπουσούλατζιτς), Αγκάγιεφ (59’ Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (82’ Μουνίθ), Μάτιτς (67’ Ενσικουλού).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News