Super League 1: Έμειναν στο 0-0 ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Έμειναν στο 0-0 ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δοκάρια και ευκαιρίες οι γηπεδούχοι, "τσίμπησαν" βαθμό με Κνετ οι Αγρινιώτες

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής και έγινε στους «Ζωσιμάδες».

Ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί περισσότερο τους φιλοξενούμενους, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει δύο δοκάρια και ευκαιρίες και με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού Κνετ να παίζουν καταλυτικό ρόλο στο 0-0.

Ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων σταμάτησε δύο φορές σε τετ α τετ τον Λεό και έτσι ο ΠΑΣ παρέμεινε χωρίς νίκη εντός έδρας όπου έχει δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες ενώ ο Παναιτωλικός στην 8η αγωνιστική παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα, είχαν ευκαιρίες (14-4 οι τελικές) αλλά δεν είχαν το γκολ.

ΠΑΣ: Χουτεσιώτης, Σάλιακας (74’ Οικονομόπουλος), Παντελάκης, Κάργας, Πέερσμαν, Νάουμετς (61’ Καρτάλης), Σιόντης, Λιάσος (74’ Ντομίνγκεθ), Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης (72’ Μαλής), Βάντερσον, Ντάλσιο, Ντίας (90’ Ντουάρτε), Αριγίμπι (65’ Μάζουρεκ), Γιάκολις, Μεντόσα, Βέργος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News