Εκτός έδρας ήττα για την ομάδα Κ17 του ΟΦΗ, 2-1 από τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Εκτός έδρας ήττα για την ομάδα Κ17 του ΟΦΗ, 2-1 από τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε και είχε καλή παρουσία

Ανταγωνιστική παρουσία είχε η ομάδα Κ17 του ΟΦΗ στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, που έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν την ήττα με 2-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, αν και προηγήθηκαν στο σκορ, ενώ είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα.

Οι Κρητικοί είχαν δοκάρι με τον Θεοδωσουλάκη μόλις στο 5ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σωμαράκης είχε καλή ευκαιρία.

Στο 25’ οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Μιράσι κράτησε το μηδέν για τον ΟΦΗ με σπουδαία επέμβαση.

Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε το προβάδισμα (0-1) στο 60’ με εύστοχο πέναλτι του Σωμαράκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος είχε χαμένο τετ-α-τετ για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε στο τελευταίο τέταρτο και αφού ισοφάρισε με τον καλό στο 77’, πήρε τη νίκη στο 95’ με τον Καλοσκάμη, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Κ17 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναγάκος, Καμαρός (83’ Καπαματζιάν), Τσιάβος, Ζεϊμπέκης, Αλεβιζάκης, Ψύλλας (58’ Λιατίφης), Συμεωνίδης (83’ Παπανικολόπουλος), Βολάκης, Κυριόπουλος (74’ Καλός), Καλοσκάμης, Νταμπίζας (58’ Δήμος).

Κ17 ΟΦΗ: Μιράσι, Αμανάκης, Σημαντηράκης (60′ Σαντοριναίος), Κώττης, Βιτώρος (80′ Μακράκης), Χαλκιαδάκης (45′ Φαιτάκης), Θεοδωσουλάκης, Καρανδινός (60′ Χότζα), Σωμαράκης, Αποστολάκης, Γεωργαλής (80′ Φανουράκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News