Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ενόψει ΟΦΗ ο Χουάνκαρ

Ποδόσφαιρο
Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ενόψει ΟΦΗ ο Χουάνκαρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόβλημα και με τον Αντόνιο Σαβιέρ που θα υποβληθεί σε μαγνητική

Η λίστα με τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο πολλαπλασιάστηκε...

Συγκεκριμένα, ο Χουάνκαρ υποβλήθηκε σε μαγνητική το βράδυ της Πέμπτης. Τα αποτελέσματα δεν ήταν ανησυχητικά, καθώς έδειξε τοπικό οίδημα στον υποκνημίδειο χωρίς όμως θλάση. Η αγωνιστική αποχή του Ισπανού αμυντικού υπολογίζεται σε μία εβδομάδα περίπου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης των «πράσινων», ο Αντόνιο Σαβιέρ σε ένα σουτ αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό. Η πρώτη εξέταση ήταν «καθαρή», αλλά αργότερα σήμερα ο Πορτογάλος εξτρέμ θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Από εκεί και πέρα σε ατομικό πρόγραμμα παρέμειναν οι Λούκας Βιγιαφάνιες, Ζοσέ Μαουρίσιο, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, Φώτης Ιωαννίδης και Φάνης Μαυρομμάτης, ενώ κλινήρης είναι ο Αντονίτο.

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτική και διπλό. Το πρώτο μέρος μόνο ακολούθησαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, που συνέχισε με πρόγραμμα αποφόρτισης και Γιασίν Αγιούμπ ο οποίος ακολούθως έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News