Έτοιμοι από… καιρό: Στον ΟΦΗ περιμένουν τις αποφάσεις για το «άνοιγμα» των γηπέδων

Ποδόσφαιρο
Έτοιμοι από… καιρό: Στον ΟΦΗ περιμένουν τις αποφάσεις για το «άνοιγμα» των γηπέδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν η πρώτη που παρουσίασε ολοκληρωμένο πλάνο

Οι εξελίξεις τρέχουν για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της Super League, μετά τη χθεσινή συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς.

Στον ΟΦΗ είναι έτοιμοι από καιρό, καθώς είναι η πρώτη ΠΑΕ που παρουσίασε ολοκληρωμένο πλάνο, ώστε να ανοίξουν οι εξέδρες για τους φιλάθλους, έστω και με συγκεκριμένο ποσοστό πληρότητας.

Η ομάδα του Ηρακλείου άνοιξε το «φάκελο» αρκετούς μήνες πριν και η Super League, επεξεργάστηκε το συνολικό σχεδιασμό, που έχει παρουσιαστεί στις υγειονομικές αρχές και την πολιτική ηγεσία.

Φυσικά, στις τάξεις του ΟΦΗ είναι έτοιμοι από καιρό, ώστε ο φίλαθλος κόσμος (ένα ποσοστό 10-15%) να βρεθεί ξανά στο «Γεντί Κουλέ», με όλα τα απαραίτητα μέτρα και πρωτίστως με ασφάλεια.

Τις επόμενες ημέρες, οι αρμόδιες επιτροπές θα καταλήξουν στις σχετικές αποφάσεις, με τα σενάρια για τις ημερομηνίες να είναι αρκετά στην παρούσα φάση.

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, η δυνατότητα παρουσία φιλάθλων ίσως υπάρχει στις αρχές Νοεμβρίου, ενώ να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα ποσοστά πληρότητας που έχουν «πέσει» στο τραπέζι, ο ΟΦΗ θα μπορεί να «καλύψει» στα παιχνίδια του περίπου 1200 θέσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News