Κορυφώνεται η αγωνία: Στα… πιτς ο Σολίς, δύσκολα θα προλάβει ο Ναμπί

Ποδόσφαιρο
Κορυφώνεται η αγωνία: Στα… πιτς ο Σολίς, δύσκολα θα προλάβει ο Ναμπί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάσταση με τους τραυματισμούς στον ΟΦΗ

Με γεμάτο… απουσιολόγιο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ και οι… οιωνοί (για τους τραυματίες) ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν είναι θετικοί.

Οι Σολίς και Ναμπί έκαναν σήμερα μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα δεν ήταν ενθαρρυντικά.

Για τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό επιβεβαιώθηκε το αιμάτωμα στο δικέφαλο και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τον κρατήσει εκτός δράσης.

Σε ότι αφορά τον Άγγλο άσο έχει ίνωση στον προσαγωγό και πρόκειται για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και ένα χρόνο περίπου. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, όμως η κατάσταση θα εκτιμηθεί φυσικά και στην πορεία της εβδομάδας.

Αύριο θα κάνει την ίδια εξέταση και ο Νίκος Μαρινάκης, που επίσης είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ οι Βούρος και Γιαννούλης συμμετείχαν σήμερα σε μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο δεύτερος έχει ίσως περισσότερες πιθανότητες να είναι έστω στην αποστολή, όμως και αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Ένα κομμάτι της προπόνησης ακολούθησε και ο Φερέιρα, ςν΄ψ ο Νέιρα συνέχισε θεραπεία και οι Τσιλιανίδης, Βαζ πρόγραμμα αποκατάστασης.

Απόντες και οι διεθνείς Διαμαντής, Γκαργκαλατζίδης, Ουές και Σελίμοβιτς. Ο τελευταίος τραυματίστηκε στο ματς του Λουξεμβούργου με την Κύπρο και δε θα αγωνιστεί κόντρα στο Μαυροβούνιο. Μάλιστα, πιθανό στη διάρκεια της αυριανής μέρας να επιστρέψει στη Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News