Το κοινωνικό πρόσωπο του ΟΦΗ: Οι δράσεις για τις «νικήτριες της ζωής»

Ποδόσφαιρο
Το κοινωνικό πρόσωπο του ΟΦΗ: Οι δράσεις για τις «νικήτριες της ζωής»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου προσφέρει 15 δωρεάν μαστογραφίες

Ο ΟΦΗ δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, προχωρώντας και φέτος σε δράσεις για την πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε σήμερα, ότι οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν με το ροζ κορδελάκι στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ προσφέρει και 15 δωρεάν μαστογραφίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις δράσεις: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συμμετέχει ενεργά, για μια ακόμη χρονιά, στην πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, με μια σειρά από δράσεις, που θα διαρκέσουν όλο τον μήνα Οκτώβριο.

Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών και συνεργασία με τον χορηγό μας, «Ασκληπιός Διάγνωσις», προσφέρει τη δυνατότητα σε 15 γυναίκες να υποβληθούν σε δωρεάν κλινική εξέταση μαστού, στον χώρο του διαγνωστικού κέντρου.

Οι 15 πρώτες που θα στείλουν μήνυμα (direct message) στα Social Media της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (Instagram, facebook), με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του τηλεφώνου τους, θα κάνουν δωρεάν τη μαστογραφία, ενώ όσες γυναίκες δεν προλάβουν θα έχουν τη δυνατότητα ως το τέλος του μήνα να εξεταστούν με έκπτωση 10%, αναφέροντας τον κωδικό “oficares-asklipios” στην υποδοχή, την ημέρα του ραντεβού.

Στις 18 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα φορούν στις φανέλες τους το ροζ κορδελάκι, διεθνές σύμβολο της συνειδητοποίησης του καρκίνου του μαστού. Επίσης οι αρχηγοί των δυο ομάδων θα εισέλθουν στο γήπεδο, πριν την έναρξη του αγώνα, φορώντας t-shirts με το μήνυμα “We Care”, ενώ μπλουζάκια με σχετικό μήνυμα θα φορούν όλοι όσοι εργαστούν στο γήπεδο εκείνη την ημέρα.

Οι δράσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού θα συνεχιστούν ως το τέλος του μήνα, με στόχο την καλύτερη δυνατή πρόληψη και την υγεία των γυναικών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News