Γιάννενα και VAR μπλόκαραν τον Ολυμπιακό!

Ποδόσφαιρο
Γιάννενα και VAR μπλόκαραν τον Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτη απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα με ισοπαλία 1-1 για τους «ερυθρόλευκους»

Δραματικό φινάλε είχε το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, εκεί όπου ο ΠΑΣ Γιάννενα υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 τον Ολυμπιακό, που ήταν μάλιστα η πρώτη φετινή απώλεια για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός σκόραρε στις καθυστερήσεις με τον Χασάν και αυτό το γκολ θα του έδινε τη νίκη εφόσον μετρούσε αλλά μετά από εξέταση του VAR το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο διαιτητής Καραντώνης αρχικά έδειξε σέντρα και περίμενε τελικά να δει τι θα πει και το VAR. Μετά από δύο λεπτά τελικά ο διαιτητής VAR Κωνσταντίνος Κοτσάνης υπέδειξε πως υπάρχει οφσάιντ.

Ωστόσο αυτή η απόφαση έχει ξεσηκώσει διαμαρτυρίες καθώς υποδείχτηκε ότι είναι οφσάιντ ο Ελ Αραμπί από τον οποίο ξεκίνησε η φάση (είχε αρχικά δοκάρι) και σύμφωνα με την εικόνα, φαίνεται ότι είναι πιο μπροστά το χέρι του… 

Ο γηπεδούχος ΠΑΣ από την πλευρά του έδειξε αποφασιστικότητα απέναντι στον Ολυμπιακό, προηγήθηκε στο 5’ με τον Παμλίδη μετά από ωραίο συνδυασμό και είχε φάσεις και για δεύτερο γκολ, με σημαντικότερη στο 71’ με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι μετά από σουτ του Κριζμάν και απόκρουση του Τζολάκη. Για τον Ολυμπιακό είχε ισοφαρίσει στο 51’ με κοντινή κεφαλιά ο Ελ Αραμπί.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργ. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Ροντρίγκο, Σάλιακας, Πίρσμαν, Σιόντης, Καρτάλης, Κάστρο, Νάουμετς (57′ Λεό), Παμλίδης, Κριζμάν.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (46′ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (69′ Χασάν), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News