Μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα ο Απόλλων Σμύρνης!

Ποδόσφαιρο
Μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα ο Απόλλων Σμύρνης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πέναλτι του Φατιόν στην εκπνοή νίκησε 1-0 την ΑΕΛ

Το πρώτο του παιχνίδι στη φετινή Super League έδωσε σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης, αφού είχε ζητήσει να μην αγωνιστεί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, και το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα ήταν δυναμικό και νικηφόρο.

Σε ένα χορταστικό ματς με τέσσερα δοκάρια (από δύο για κάθε ομάδα), η Ελαφρά Ταξιαρχία επικράτησε με σκορ 1-0 της ΑΕΛ, που παρότι ήταν ελαφρώς ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πανηγύρισε με πέναλτι… buzzer beater, καθώς ο διαιτητής Μανούχος έδειξε την άσπρη βούλα στο 90’, σε χέρι του Μαϊδανού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φατιόν, που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ναγκί.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Κότσαρης , Χουχούμης (70’ Τσαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Ραΐλι (32’ Τσιλούλης), Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Σλίβκα, Μπεντινέλι, Φερνάντεζ (77’ Μουνιέ), Ντάουντα (77’ Ιωαννίδης).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Ναγκί, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μούζεκ, Φιλίπ (82' Μαϊδάνος), Σπαρβ, Σεσέροβιτς (65’ Αλί Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς (53’ Πλατέλλας), Τόρζε (82' Ζαχαράκης) , Τρούγιτς (65’ Πινακάς), Ντουρμισάι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News