Άξιζε και τη νίκη: Βαθμός για την Κ19 του ΟΦΗ, 1-1 με τη Λαμία εκτός έδρας

Ποδόσφαιρο
Άξιζε και τη νίκη: Βαθμός για την Κ19 του ΟΦΗ, 1-1 με τη Λαμία εκτός έδρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ποδοσφαιριστές του Μανόλη Πατεμτζή δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες

Με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) έφυγε η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ από το εκτός έδρας παιχνίδι με την αντίστοιχη της Λαμίας για την 2η αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Μανόλη Πατεμτζή θα μπορούσε να πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως «έπεσε» πάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ Τρόπουλο των γηπεδούχων.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, αφού το πούλμαν των Κρητικών δυσκολεύτηκε να φτάσει στο γήπεδο. Μετά τη χθεσινή καταιγίδα στην Φθιώτιδα ο δρόμος είχε «κλείσει» και έτσι η αστυνομία οδήγησε την ομάδα του Ηρακλείου από άλλη διαδρομή.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 24’ με τον Σκέντζο, όμως ο Τρόπουλος απέκρουσε στο τετ-α-τετ, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 42’ με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Φωτιάδη στο 53’ και το 54’ με τον Τρόπουλο να αποκρούει ξανά, ενώ στο 56’ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Βλαχομήτρο.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν… απάντηση στο 62’, με τον Φωτιάδη να ισοφαρίζει, έπειτα από ατομική προσπάθεια του Γαϊτάνη.

Στο 70’ χάθηκε ευκαιρία για το διπλό, όταν ο Σκέντζος νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ σε νέο τετ-α-τετ.

Κ19 ΛΑΜΙΑ Κ19: Τρόπουλος, Σέντης, Γεωργούσης, Μπαγινέτας, Γιαννακάκος, Τρούμπουλος, Χίσκα, Αλτάνης, Λαμπρόπουλος, Νικολόπουλος, Βλαχομήτρος.

ΟΦΗ Κ19: Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Γαϊτάνης (78’ Καφούσης), Γωνιωτάκης, Παπαδάκης, Βασιλάκης (78’ Μπερικάκης), Σαβουϊδάκης (70’ Χνάρης), Λέλεκας, Φωτιάδης, Μπέρκης (85’ Κορνηλάκης), Σκέντζος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News