Super League: Ο Κλάτενμπεργκ αναλύει τις επίμαχες φάσεις

Ποδόσφαιρο
Super League: Ο Κλάτενμπεργκ αναλύει τις επίμαχες φάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ αναφέρθηκε και στον τελικό κυπέλλου Ολυμπιακού-ΑΕΚ και χαρακτήρισε ορθή την απόφαση στο πέναλτι σε βάρος του ΟΦΗ - Δείτε το βίντεο της ΚΕΔ

Η πρώτη αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε -εν μέρει- και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε τις επίμαχες φάσεις από τους πέντε αγώνες.

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ χαρακτήρισε ορθή την απόφαση για τον καταλογισμό του πέναλτι, εις βάρος του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (1-1)

Μάλιστα, ο Άγγλος διαιτητής αναφέρθηκε και στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου και εξήγησε ότι το VAR δεν μπορεί να παρέμβει βάσει κανονισμού στη φάση του μαρκαρίσματος του Καμαρά στον Σιμόες.

Η ΕΠΟ όπως αναφέρει για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιείται η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιείται η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Δείτε το video της ΚΕΔ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News