Άρης-Λαμία 3-1: Έχαναν αλλά το γύρισαν οι «κίτρινοι»

Ποδόσφαιρο
Άρης-Λαμία 3-1: Έχαναν αλλά το γύρισαν οι «κίτρινοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτο τρίποντο με ανατροπή για τον Άρη, κατέρρευσε στο τέλος η ομάδα του Γιώργου Πετράκη

Με τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο με τις αλλαγές του Ένινγκ να παίζουν καθοριστικό ρόλο, ο Άρης επικράτησε με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν στην Super League. H Λαμία του Γιώργου Πετράκη προηγήθηκε στο σκορ στο α’ ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το «Κλεάνθης Βικελίδης», χάνοντας τη συγκέντρωσή της μετά την ισοφάριση.

Όλα τα λεφτά για τον Άρη ήταν οι αλλαγές των Λόπεθ και Μπερτόγλιο, που μπήκαν στον αγώνα και άλλαξαν όλη την εικόνα της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός επιθετικός στο 72’ με κεφαλιά ισοφάρισε, ενώ στο 77’ ο Μπερτόγλιο (που τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα) κέρδισε το πέναλτι από τον Βιγιάλμπα και ο Μπρούνο Γκάμα το μετέτρεψε σε γκολ.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπερτόγλιο, καθώς με εξαιρετική ενέργεια πέρασε και τον Επασί, πλασάροντας σε κενή εστία, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Από πλευράς Λαμίας, ο Ρόμανιτς άνοιξε το σκορ με πέναλτι, από παράβαση που κέρδισε ο Βασιλόγιαννης από τον Κουέστα.

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Σάκιτς (52' Λόπεθ), Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκανέα, Σάσα, Ματίγια (52' Μπαγκαλιάνης), Τζέγκο, Γκάμα, Φετφατζίδης (90' Μάνος), Μαντσίνι (71' Μπερτόγλιο).

ΛΑΜΙΑ (Γ. Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέντζο (91' Νικολόπουλος), Βύντρα, Νιάς (79' Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Βασιλόγιαννης (81' Μπιανκόνι), Ρόμανιτς, Καραμάνος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News