Στον «αέρα» η σέντρα: Το «θολό» τηλεοπτικό τοπίο έβαλε… φρένο

Ποδόσφαιρο
Στον «αέρα» η σέντρα: Το «θολό» τηλεοπτικό τοπίο έβαλε… φρένο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επτά «άστεγες» τηλεοπτικά ΠΑΕ απουσίασαν από τη γενική συνέλευση

Τα ερωτηματικά πληθαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς στον «αέρα» είναι η σέντρα του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2020-21.

Η προγραμματισμένη για σήμερα Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε για την Τετάρτη (2/9), καθώς οι επτά ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο απουσίασαν και δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία.

Συγκεκριμένα απουσίασαν οι ΠΑΟΚ, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος και Απόλλων Σμύρνης ενώ ο Παναθηναϊκός που είναι η έβδομη ομάδα χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο ήταν «παρών» λόγω της παρουσίας  του αντιπροέδρου του και προέδρου της Λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Να θυμίσουμε πως τις τελευταίες μέρες υπήρξε πρόταση από τη «Nova» αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία και υπογραφές με τις άστεγες ΠΑΕ που είναι διατεθειμένες να τραβήξουν το σχοινί όπως είχαν τονίσει και σε παλιότερη συνεδρίαση. Όπως επίσης και το γεγονός πως ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν τραβήξει το δικό τους δρόμο έχοντας φτιάξει τα δικά τους κανάλια.

Αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την Τετάρτη (2/9) δεν αποκλείεται να έχουμε και νέα αναβολή και το πρωτάθλημα να πάει όλο και πιο πίσω.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News