Super League 1: Παρουσία Μπούση επικυρώθηκε η βαθμολογία των Play Off

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Παρουσία Μπούση επικυρώθηκε η βαθμολογία των Play Off

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη δίνει το παρών ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ μαζί με τον Ηλία Πουρσανίδη

Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα ο Μιχάλης Μπούσης δίνει το παρών στην συνεδρίαση της Super League 1 που βρίσκεται σε εξέλιξη, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη.

Η πρώτη απόφαση που πάρθηκε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League αφορά την επικύρωση της βαθμολογίας των Play Off. Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα σφραγίστηκε η κατάταξη για τις θέσεις 1-6.

Αντίθετα, πήρε παράταση η απόφαση για την επικύρωση της βαθμολογίας των Play Out, αν και ήταν αντίθετοι οι Παναθηναϊκός και Βόλος.

Ουσιαστικά μετατέθηκε για μετά τις εξελίξεις που θα υπάρξουν σχετικά με την αναδιάρθρωση. Κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς πως μία ενδεχόμενα αναδιάρθρωση μπορεί να κρατήσει στην Super League και τις 14 ομάδες που αγωνίστηκαν φέτος στην κατηγορία.

Παράλληλα, αποφασίστηκε οι όποιες πειθαρχικές αποφάσεις να ισχύσουν για τη νέα σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες αποφάσεις παρθούν από τα πειθαρχικά όργανα, στις υποθέσεις που εκκρεμούν θα εφαρμοστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News