Η Σέλτικ έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Μπάρκα

Ποδόσφαιρο
Η Σέλτικ έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Μπάρκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγές στον προγραμματισμό της Ένωσης μετά την αναβολή του τελικού…

Επίσημα προς την ΑΕΚ κινήθηκε η Σέλτικ για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα.

Αυτό αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα το enwsi.gr αποκαλύπτοντας –μάλιστα- και το ποσό το οποίο φέρεται να έχει ρίξει στο τραπέζι η σκοτσέζικη ομάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρόταση ανέρχεται στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ, μια προσφορά που δεν καλύπτει τα «θέλω» της ΑΕΚ για να αποδεχθεί την πρόταση και να παραχωρήσει τον Έλληνα πορτιέρο, καθώς φέρεται κοστολογεί τον παίκτη στα διπλάσια, δηλαδή, επτά εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η σκοτσέζικη ομάδα έχει επαφές με την πλευρά του παίκτη με την οποία είναι κοντά σε συμφωνία.

«Ντόμινο» εξελίξεων

Τα πάνω-κάτω έφερε η αναβολή της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην ΑΕΚ.

Από τη στιγμή που δεν σημειωθεί κάποια ανατροπή στο συγκεκριμένο ζήτημα και το παιχνίδι οριστεί στα τέλη Αυγούστου, τότε πάει νωρίτερα η συγκέντρωση της «Ένωσης» για τη νέα σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κληθούν να επιστρέψουν πριν από τις 14 Αυγούστου στα Σπάτα, με το πρώτο ραντεβού να δίνεται στις 7 του μήνα για τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και δύο μέρες αργότερα θα ξεκινήσει η δουλειά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στον «Δικέφαλο» παρακολουθούν τις εξελίξεις όσον αφορά τις νομικές διαδικασίες που ετοιμάζεται να ξεκινήσει η Cosmote, κάτι που μπορεί να αλλάξει εκ νέου τα δεδομένα για τον τελικό και ίσως και σήμερα σημειωθούν εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News