Ο 16χρονος Κούτσιας στην αποστολή του ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ο 16χρονος Κούτσιας στην αποστολή του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στην Τούμπα…

Με τον 16χρονο, Γιώργο Κούτσια, να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος, την Κυριακή (19/07, 20:00) με τον Αρη, στην Τούμπα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου, για τον αγώνα με τον Αρη, την Κυριακή (18/07, 20:00), ολοκληρώθηκε και ο Αμπέλ Φερέιρα, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο 16χρονος Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούσε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για το εν λόγω ντέρμπι.

Οπως επίσης, ο Φερέιρα θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε, αλλά όχι σε αυτές του Ίνγκι Ίνγκασον.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Έτοιμοι για την τελευταία μάχη της σεζόν. O ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει να κλείσει με νίκη τη φετινή σεζόν.

Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κάποια κομμάτια τακτικής, οικογενειακό δίτερμα αποφόρτισης και δουλειά στις στατικές φάσεις.O Αλέξανδρος Πασχαλάκης προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα .

Ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός αγώνα, όπως και ο Δημήτρης Πέλκας , που έκανε θεραπεία, καθώς και ο ανέτοιμος Λάζαρος Λάμπρου . Για πρώτη φορά στην αποστολή συμμετέχει ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος είναι γεννημένος το 2004.

Η αποστολή του Δικεφάλου απαρτίζεται αναλυτικά από τους:Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδη , Γιαννούλη , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Τσιγγάρα , Λημνιό , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλη , Κούτσια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News