Παιχνίδι… ζωής και θανάτου στη Νέα Σμύρνη

Ποδόσφαιρο
Παιχνίδι… ζωής και θανάτου στη Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τη σωτηρία τους στη Super League 1 δίνουν στις 19:15 Πανιώνιος και Παναιτωλικός…

Ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Παναιτωλικό, στο παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στη Super League 1.

α βλέμματα όλων πέφτουν απόψε στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό, δηλαδή, στις δύο από τις τρεις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.

Οι κυανέρυθροι έχουν έναν βαθμό λιγότερο από τους Αγρινιώτες κάτι που προσδίδει χαρακτήρα τελικού στο σημερινό ματς καθώς όποια ομάδα καταφέρει να νικήσει θα έχει κάνει και ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή.

Μάλιστα μεγάλο ρόλο σε ποια θέση θα ανέβει έχει και το αποτέλεσμα σε άλλον έναν αγώνα. Αυτόν της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια.

Η Ξάνθη που χθες τελικά έμαθε ότι δεν θα πάρει πίσω τους επτά βαθμούς από την υπόθεση της συνιδιοκτησίας καθώς δεν είχε κάνει προσφυγή και αυτή έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Παναιτωλικό και το αποτέλεσμά της θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της βαθμολογίας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αυτά είναι τα δύο σημαντικότερα ματς της ημέρας για την Σούπερ Λίγκα. Η σέντρα τους είναι προγραμματισμένη στις 19:15 όπως και στα άλλα ματς των πλέι-άουτ. Βόλος – Ατρόμητος, Λαμία – ΑΕΛ.

Play Out (6η αγων.)

Σάββατο (19:15)

Ξάνθη-Αστέρας Τριπ. (ΕΡΤ)

Βόλος-Ατρόμητος (NS3)

Πανιώνιος-Παναιτωλικός (NS1)

Λαμία-ΑΕΛ (ΕΡΤ)

Η βαθμολογία

7.Αστέρας Τρ. 39

8.Ατρόμητος 38

9.ΑΕΛ 34

10.Λαμία 33

11.Βόλος 31

12.Ξάνθη 23

13.Παναιτωλικός 23

14.Πανιώνιος 22

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News