ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 0-0: Νέα ισοπαλία "μαχαιριά" για τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 0-0: Νέα ισοπαλία "μαχαιριά" για τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξανεμίζονται οι ελπίδες διεκδίκησης της 2ης θέσης για τον "δικέφαλο" του Βορρά

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και με τη νέα απώλεια με 0-0 στην Τούμπα απέναντι στον Παναθηναϊκό, εξανεμίζονται οι ελπίδες του για την διεκδίκηση της 2ης θέσης, την οποία πλέον κρατά πιο σφιχτά στα χέρια της η ΑΕΚ...

Ο «δικέφαλος του βορρά» ήταν και πάλι κάκιστος και ακίνδυνος, ο Παναθηναϊκός τον κράτησε άνετα στο μηδέν και του κόβει τον δρόμο και τις ελπίδες για την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Εξαιρετικό στήσιμο των φιλοξενούμενων από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος πήρε την ταυτότητα του Άμπελ Φερέιρα και αν οι ποδοσφαιριστές του ήταν πιο επικίνδυνοι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου θα μπορούσαν να βρουν ένα γκολ!

Φωνάζουν και μάλλον δίκαια οι «πράσινοι» για τη φάση του 30ου λεπτού, όταν ο Μπουζούκης έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο σώμα του Βαρέλα και στο απλωμένο του χέρι. Ο Σκόμινα έδειξε «παίζετε», ο VAR όπως φαίνεται του είπε πως δεν υπάρχει παράβαση και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (81' Μάτος), Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Καντουρί (81' Τσιγγάρας), Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (61' Λημνιός), Τζόλης (61' Στοχ), Άκπομ (73' Σβιντέρσκι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Ζαγαρίτης (80' Σερπέζης), Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος (80' Μπεκ), Καμπετσής (65' Χατζηγιοβάνης), Μπουζούκης (78' Περέα), Μακέντα (80' Κολοβός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News