Άρης-Ολυμπιακός 2-4: Διατήρησε εύκολα το αήττητο

Ποδόσφαιρο
Άρης-Ολυμπιακός 2-4: Διατήρησε εύκολα το αήττητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκολ και θέαμα στο «Κλ.Βικελίδης» με τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν αήττητοι στην Super League

O Ολυμπιακός επιζητούσε μία εύκολη νίκη και εμφάνιση ώστε να αφήσει πίσω της την κακή παρουσία στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και η αποστολή εξετελέσθη, επικρατώντας 2-4 του Άρη.

Με δύο γκολ των Μασούρα (34’, 49’) και Χασάν (45’+1’, 66’ πεν.) οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 56’ με ένα μακρινό σουτ του Φετφατζίδη, με την μπάλα να κοντράρει και στον Σισέ και με την κεφαλιά του Μπαγκαλιάνη στο 87’.

Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς ο αήττητος Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Άρη των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων, που σε αυτό το ματς είχε στον πάγκο του τρεις παίκτες εκ των οποίων ο ένας ήταν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ, Έμαν.

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα - Ροζ, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης - Σάσα (79’ Διαμαντόπουλος), Ματίγια - Φετφατζίδης, Μαρτίνες, Μπρούνο Γκάμα - Μαντσίνι.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Αλέν (77’ Τζολάκης) - Τοροσίδης, Σισέ, Σεμέδο, Γκασπάρ (58’ Μπρούνο) - Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά (58’ Ραντζέλοβιτς) - Λοβέρα (68’ Ξενιτίδης), Μασούρας (68’ Βαλμπουενά) Χασάν

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News