Κορωνοϊός: Αρνητικά τα τεστ, κανονικά το Λαμία-Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Κορωνοϊός: Αρνητικά τα τεστ, κανονικά το Λαμία-Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 19:30 η σέντρα για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των Play Out

Έστω και με μικρή καθυστέρηση, θα γίνει σήμερα στις 1930 η σέντρα του αγώνα Λαμία-Ξάνθη, για τα playouts της Super League (5η αγωνιστική), που ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο αλλά μετατέθηκε λόγω κρούσματος κορωνοϊού στους Ακρίτες.

Και αυτό γιατί τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που προβλέπει το ιατρικό πρωτόκολλο και έγιναν δύο γύροι ελέγχου για κορωνοϊό, με τον δεύτερο να γίνεται το βράδυ της Κυριακής και όλα τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά, όπως και στον πρώτο.

"Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο τα αποτελέσματα των επαναληπτικών έλεγχων για τον Covid – 19 που έγιναν το βράδυ της Κυριακής (5/7) στην αποστολή της Ξάνθης από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ήταν όλα αρνητικά.

Τώρα πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ψυχολογικής και σωματικής κούρασης, το γεγονός πως η αποστολή έμεινε για μέρες κλεισμένη σε ένα ξενοδοχείο και φυσικά την Λαμία.

Θα περιμένουμε το βράδυ να δείξουμε για ακόμη μια φορά πως είμαστε ΜΑΧΗΤΕΣ!!!", ανέφερε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ομάδας της Ξάνθης, Μπάμπης Κιριλίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News