ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-2: Κυριάρχησε στην Τούμπα και φέρνει...τούμπα το σεντόνι!

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-2: Κυριάρχησε στην Τούμπα και φέρνει...τούμπα το σεντόνι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δεύτερη θέση η Ένωση που κέρδισε δίκαια στη Θεσσαλονίκη με γκολ Τσιγκρίνσκι-Λιβάγια (πέναλτι)...

Μια επιβλητική και εμφανώς ανώτερη ΑΕΚ πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League περνώντας με το διπλό από την Τούμπα, αφού επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ. Οι κιτρινόμαυροι εμφανίστηκαν πιο διαβασμένοι, πιο συγκεντρωμένοι και έφυγαν με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη, με το πρώτο τους ημίχρονο να είναι εντυπωσιακό για την ομάδα του Καρέρα που φέρνει...τούμπα το σεντόνι!

Το σκορ άνοιξε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με κεφαλιά στο 41ο λεπτό, ενώ στο 82' ο Μάρκο Λιβάγια με εύστοχη εκτέλεση πεναλτι (που σωστά έδωσε το VAR) "κλείδωσε" το τρίποντο. Πλέον, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 59 βαθμούς, αλλά η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έχουν το "πάνω χέρι" στα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΑΟΚ: (Α. Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (46’ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Εσίτι (46’ Μπίσεσβαρ), Καντουρί, Τζόλης (56’ Μιχαηλίδης), Στοχ (74’ Λάμπρου), Σφιντέρσκι (56’ Άκπομ).

ΑΕΚ (M. Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Μάνταλος (82’ Σιμάνσκι), Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης (62’ Βέρντε), Ολιβέιρα (87’ Αραούχο), Λιβάγια (81’ Οικονόμου).

H βαθμολογία:

1. Ολυμπιακός 78*

2. ΑΕΚ 59

3. ΠΑΟΚ 59

4. Παναθηναϊκός 50

5. Άρης 38

6. ΟΦΗ 35*

*Σε εξέλιξη ο αγώνας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News