ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-0: Πρώτος βαθμός για ΟΦΗ στα Play Off

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-0: Πρώτος βαθμός για ΟΦΗ στα Play Off

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλό ξεκίνημα αλλά λίγα πράγματα στο υπόλοιπο παιχνίδι για τον ΟΦΗ που μένει ικανοποιημένος από την ισοπαλία

Ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το αποψινό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό. Καλό ξεκίνημα είχε ο ΟΦΗ αλλά λίγα πράγματα στη συνέχεια, ενώ κινδύνεψε να ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό.

Όπως και να έχει ο ΟΦΗ πήρε τον πρώτο του βαθμό στα Play Off μετά από τρεις ήττες αλλά παραμένει χωρίς τρίποντο μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Στο α’ ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά, είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και φάνηκε να αιφνιδιάζει τον Παναθηναϊκό, με τους φιλοξενούμενους μέχρι το 20’ να έχουν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Μετά το 20’ όμως ο ΟΦΗ έχασε τον ρυθμό του, ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε και απείλησε την εστία του Γουάλι, με τα πρώτα 45 λεπτά να ολοκληρώνονται χωρίς γκολ στο «Γεντί Κουλέ».

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ προσπάθησε μόνο με κάποια ξεσπάσματα να απειλήσει, με τον Στάικο να είναι κινητικός μετά την είσοδό του στο ματς. Ο Παναθηναϊκός άγγιξε το διπλό μάλιστα, έχοντας δοκάρι αλλά και ένα ακυρωθέν γκολ με VAR (σωστή απόφαση) που σημείωσε ο Καμπετσής.

Η εξέλιξη του αγώνα

2' Πρώτο σουτ στο ματς από πλευράς ΟΦΗ με τον Φιγκεϊρέντο, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Διούδη,

10' Σέντρα από Σεμέντο, πήδηξε υπό πίεση για την κεφαλιά ο Φιγκεϊρέντο, ψηλά άουτ η μπάλα.

*Τον απόλυτο έλεγχο έχει από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο ΟΦΗ.

15' Απειλεί με τον Χατζηθεοδωρίδη ο Παναθηναϊκός, από κοντά στέλνει άουτ τη μπάλα.

18' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Ο Ναμπί έκλεψε, πάσαρε στον Βαζ λίγο έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού, εκείνος σούταρε, για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Διούδης. Θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή ο Βαζ, καθώς δίπλα του ο Μεγιάδο ήταν μόνος και θα μπορούσε να του δώσει πάσα μισό γκολ.

22' Λάθος διώξιμο του Μπράουν, η μπάλα στρώθηκε στον Κουρμπέλη, που από εξαιρετική θέση πλάσαρε άστοχα.

32' Nέα ευκαιρία για Παναθηναϊκό, με τον Μακέντα να μπαίνει στην περιοχή του ΟΦΗ από δεξιά και το επικίνδυνο γύρισμά του να περνά παράλληλα με την εστία.

38' Σέντρα του Σεμέντο, ο Ναμπί πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Φιγκεϊρέντο δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα που πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Διούδη. 

43' Τραυματισμός για Σεμέντο και αναγκαστική αλλαγή. Τον αντικαθιστά ο Μάνος.

Ολοκληρώθηκε το α' ημίχρονο, ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-0. Ένταση κατά την αποχώρηση των ομάδων με πρωταγωνιστές Κουτρουμπή και Κολοβό.

ΣΧΟΛΙΟ: Με ενθουσιασμό μπήκε στο παιχνίδι ο ΟΦΗ αλλά ο ρυθμός του έπεσε μετά το 20λεπτο, με τον Παναθηναϊκό να ισορροπεί και να δημιουργεί ευκαιρίες. Θα μπορούσε ο ΟΦΗ με λίγο πιο καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, να έχει βάλει ένα γκολ στο α' ημίχρονο. 

Έναρξη β' ημιχρόνου, χωρίς αλλαγές ΟΦΗ και Παναθηναϊκός.

58' Σέντρα Χατζηγιοβάννη, κεφαλιά Μακέντα, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Γουάλι αλλά ευτυχώς για τον ΟΦΗ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και όχι στα δίχτυα.

60' Ο Μακέντα σκοράρει από θέση οφσάιντ, το γκολ ακυρώνεται με υπόδειξη της βοηθού Κουρομπύλια ενώ επιβεβαιώνεται και από το VAR.

63' Πρώτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, με τον Ανουάρ να παίρνει την θέση του Κολοβού.

68' Δύο αλλαγές για ΟΦΗ, με τον Στάικο να παίρνει την θέση του Ναμπί και τον Μαρινάκη να μπαίνει στη θέση του Κοροβέση.

72' Ορεξάτος μπήκε στο ματς ο Στάικος, έκανε εξαιρετική ενέργεια και σούταρε, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ από την εστία του Διούδη.

77' Αναγκαστική αλλαγή για Παναθηναϊκό, με τον Περέα να αντικαθιστά τον τραυματία Θεοχάρη.

78' Σέντρα του Μαρινάκη, από κοντά ο Βαζ έκανε πολύ κακό τελείωμα της φάσης, στέλνοντας πολύ ψηλά άουτ τη μπάλα.

81' Τρεις αλλαγές για Παναθηναϊκό. Μπαίνουν Αλεξανδρόπουλος, Καμπετσής και Σερπέζης και βγαίνουν Μπουζούκης, Μακέντα και Αγιούμπ.

85' Γκολ για Παναθηναϊκό, από βαθιά μπαλιά του Κουρμπέλη, ο Καμπετσής φεύγει στην πλάτη της άμυνας και πλασάρει τον Γουάλι. 

Χρήση VAR από τον διαιτητή Καραντώνη και ακύρωση του γκολ για φάουλ στον Γιαννούλη από τον Περέα.

88' Εκτέλεσε με δύναμη φάουλ ο Στάικος, η μπάλα για λίγα εκατοστά δεν βρήκε στόχο, ευκαιρία για τον ΟΦΗ.

91' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Δεληγιαννίδης στην θέση του Βαζ.

ΟΦΗ (Δώνης): Γουάλι, Κοροβέσης (68' Μαρινάκης), Μπράουν, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Νέιρα, Μεγιάδο, Ναμπί (68' Στάικος), Σεμέντο (43' λ.τ. Μάνος), Βαζ (91' Δεληγιαννίδης), Φιγκεϊρέντο.

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Σένγκεφελντ, Κολοβός (63' Ανουάρ), Μακέντα (81' Καμπετσής), Χατζηγιοβάννης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης (81' Σερπέζης), Αγιούμπ (81' Αλεξανδρόπουλος), Κουρμπέλης, Θεοχάρης (77' λ.τ. Περέα)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News